Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkamániából egyedül is ki...

A munkamániából egyedül is ki lehet jönni?

Figyelt kérdés

Nem merek időt szánni családra, barátokra, szórakozásra, kultúrára.

Csak a munka/önfejlesztés/tanulás az ami valid időtöltés az életemben.

Erről le lehet jönni önállóan, vagy pszichológussal érdemes próbálkozni?

2022. nov. 11. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha ennyire szereted a munkád hogy az az életed is egyben azzal így önmagában semmi gond sincs.
2022. nov. 11. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
De ha ez zavar téged akkor kezdésnek keresnék valami szórakoztató elfoglaltságot amivel elkezdheted átbalanszolni az életed.
2022. nov. 11. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy rossz főnök ebben sokat tud segíteni.
2022. nov. 11. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy szeretem a munkám. Sőt.

A gond az, hogy ha belekezdenék valami szórakoztatóba akkor ott villog a fejemben a kis lámpa, hogy ez haszontalan. Miért nem inkább pénzt keresek. Miért nem valami hasznosat csinálok stb.

2022. nov. 11. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Gyere az exmunkahelyemre. A kolleganö és a gondnok csajszi minden napra tudna valamit produkálni, hogy ne akarj mindig a pénzen kattogni
2022. nov. 11. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pszichológus, ha problémának érzed.
2022. nov. 11. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezem én, aki nem így csinalja az a 40 milliós panelok korában segítség nélkül fog is jutni valamire itthon? Sztem sokan ezt csinálják kényszerből mìg fiatalok. Mondjuk jobb mint 40 évesen azon görcsölni, hogy netán miből fizeti ki az ember a 200 ezres albi+rezsi koltseget.
2022. nov. 11. 18:53
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Életmód- és étrendváltással ki lehet jönni. Nem mondom, hogy leányálom, de meg lehet csinálni. Onnantól kezdve, hogy megérted az okát, motiválva is leszel.
2022. nov. 11. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb kiégsz - ezzel a munkamániád megoldódik, csak éppen rosszabb helyzetben leszel, mert abból még nehezebb kijönni.

A jobbik eset, ha belátod, hogy így soha nem lesz normális családod, és feleslegesen hajtottad magad egy életen át.

2022. nov. 11. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
40%
És mi az életcélod? Aranykoporsó?
2022. nov. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!