Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társat találni de hol?
23 vagyok, extrovert, és legutóbb is jól befulladt a tinderes ismerkedésem (én léptem ki mert nem működött)…előtte egy sráccal ismerkedtem meg élőben (legszebb emlékem) akivel nem lett semmi, mert nem szeretett belém. Volt egy exem 1 évig szintén tinderről.
Őszintén kicsit félek. Lánykarra járok+ mindjárt diplomázok és egyre kevesebb esélyt látok társat találni. Pedig nyaranta 2 fesztiválon is voltam. Nem vagyok csúnya, sok tapasztalatom is van.
Elegem van a tinderből. Most megyek majd külföldre pár hónapra, ott szintén nem érdemes társat keresni mert hazajövök. Tavaly ilyenkor is pár hónapot kinn voltam, akkor meg itthonról ismerkedtem, nem lett semmi.
Van remény? Diploma után hol ismerkedik az ember?
Nem járok új társaságba, olyanba főleg nem ahol férfiak is vannak. Telik az idő, mindenki házasodik, nekem meg senki nem botlik az utamba. A mostani ismerkedésem előtt direkt nem társkeresőztem 7 hónapig, és nem lett senkivel semmi spontán.
Mit tegyek? Az önismereti rész megvolt, nincs olyan jellemhibám ami kizárna engem az esélyekből, sokan kedvelnek és az ismerkedéseimet is normálisan zártam le, jó viszonyban.
Az, hogy nem jött össze Tinderről, nem a platform hibája. Lehet a rossz szelekciós stratégiádé is. Én találtam szeretnivaló nőket Tinderen is, más netes társkeresőkön is és való életben is (vonat, busz, megálló, munka közbeni mászkálás, sorban állás boltban, stb...)
Az a baj a legtöbb emberrel, hogy a tálcán kínált lehetőségeket sem veszik észre. Minél több a lehetőség, annál vakabbak rájuk. Olyan ez, mint a navigáció. Régen papír térképpel is simán eljutottak az emberek bárhova, ma már a mindent azonnal megmondó Google térkép GPS -szel is kevés, tanácstalanul állnak a telefonjukkal a kezükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!