Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet annak az oka hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka hogy valaki nem tud társat találni mert senki sem akar tőle semmit és folyamatosan elutasító vele minden nő?

Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 07:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerencsétlen a pali, nincs kiállása és/vagy ronda.
2023. okt. 15. 07:14
 2/15 Ghgj ***** válasza:
58%

Ülj le a géped elé, szedd le a OneNote-ot, nyiss egy naplót és elmélkedj róla. Az segíteni fog, mert csak te tudod átlátni, hogy mi állhat ennek a hátterében.

Mi itt tippelhetünk, de ezek a mi gondolataink, és nem leszel velük előrébb. Ha mindenképp tanácsot szeretnél, inkább ismerőstől kérj.

2023. okt. 15. 07:16
 3/15 anonim ***** válasza:
38%

Találnál , csak gondolom, a 10/10es, vékony, csinos, diolomás, fiatal könyvelő Anna kell, ahelyett, hogy a saját szinteden keresnél és a 90kg, Aldi penztáros/dohánybolti eladó Marikával kezdenél.

Add lejjebb a kulsovel szembeb tamasztott elvarasaidbol, es máris lesz nőd. Szivesen 😇

2023. okt. 15. 07:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos magam sem megfejteni hogy mi a baj
2023. okt. 15. 07:26
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

Én is arra gondoltam, mint a 3-as, hogy a külsővel szemben vannak irreális elvárásaid.

Ha ez vígasztal, nálam ugyanez van nőként, ezért nincs párom évek óta. Túl magasra tettem a lécet minden tekintetben, pedig külsőre nem azon a szinten vagyok.

2023. okt. 15. 07:44
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Sok nő és férfi nem a saját szintjén keres, csúnyán mondva.

A 100 kilós hormonzavaros lánynak bombatestű, kockahasú izmos, nagyfarkú pasi kell.

Az elhízott szőrös kisfarkú pasinak meg egy szupermodell.

Ezeket kellene fejben rendbe tenni. Nem azt mondom, hogy teljesen le kell adni az igényekből, csak reálisan kell nézni a dolgokat.

2023. okt. 15. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

"A 100 kilós hormonzavaros lánynak bombatestű, kockahasú izmos, nagyfarkú pasi kell."

Hát a haverom malacka lánya meg is kapta, szóval van ilyen, de egy kevésbé dekoratív férfi nem fog csúcsmacát kapni, szóval itt is megvan a női előny és a férfiak korrekt hozzállása.

2023. okt. 15. 08:26
 8/15 anonim ***** válasza:
37%
Ez az "add le a szintet" azt jelenti, hogy ne olyan lányokkal ismerkedjek, akik tetszenek? Annak meg mi értelme?
2023. okt. 15. 08:57
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
8. Mert annak mi értelme, hogy olyan csajok adják le a szintjüket hozzátok akik kapnak szebbet, jobbat akitől nedves lesz a bugyijuk rögtön??
2023. okt. 15. 09:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Higgyétek el hogy nem érdekel hogy csúcsmaca az illető vagy sem. Egy szóval se mondtam hogy a külsőre hajtanék. Mégsem találok
2023. okt. 15. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!