Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet annak az oka hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka hogy valaki nem tud társat találni mert senki sem akar tőle semmit és folyamatosan elutasító vele minden nő?

Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 07:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

11

Na lássuk:

- Anyaddal élsz (mamahoteles vagy)

- Nincs autód/jogositványod

- Nem keresel jól.

(Esetleg a fenti mind3 egyben)

- Nem lehet veled beszélgetni

Na melyik?

2023. okt. 15. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vonzó, kérdező, ennyi. Sem külsőre, sem személyiségre.
2023. okt. 15. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
#9 Ahogy én sem akarok olyan nővel összejönni, aki nem tetszik... Inkább maradok egyedül. Érted? Akihez nem vonzódok, azzal mi értelme összejönni? Az a kapcsolat úgysem fog jól működni. Érted? Mindegy, hogy olyannal vagyok együtt, aki nem tetszik, vagy egyedül vagyok. Mindkettő pont ugyanolyan szar.
2023. okt. 15. 12:19
 14/15 A kérdező kommentje:
3# te egyébként ezt honnan veszed hogy nekem ezek a prioritások?
2023. okt. 15. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert ha nincs barátnőd, akkor az többnyire azért van, mert nem vagy hajlando lejjebb adni az igényeidből. És, mivel a 11es kommentben taglaltak valamelyike, vagy mindegyike igaz rád, lejjebb kell adnod NAGYON az elvárásaidból, de az sem garancia a sikerre!

2023. okt. 16. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!