Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos vonzó nőknek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos vonzó nőknek miért ennyire könnyű társat találni?

Figyelt kérdés
Van egy 24 éves csinos vonzó nő ismerősöm, irreális elvárásai voltak, tényleg a férfi legyen sportos, helyes, tökéletes, diplomás, intelligens. Én labdába sem rúghattam volna ennél a nőnél, két hónapja elkezdett társat keresni interneten azt hiszem, aztán úgy néz ki most van egy tényleg helyes szexi 31 éves férfi párja, akinek szerintem még pénze is van, egyszerűen ilyenre vágyott ilyen jött...
2023. nov. 1. 12:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Azért, amit el is mondtál. Csinos, vonzó nő.
2023. nov. 1. 12:07
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
az egész társkeresés egy hús piac ha olcsó gagyi vagy nem kellesz, a prémium husi kell mindenkinek.
2023. nov. 1. 12:08
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Kérdésben a válasz.

Külső a lényeg, aki mást mond az hazudik.

2023. nov. 1. 12:10
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Kérlek, ne zaklasd!! A magafajtától kell féljünk, mert nem tudtok megküzdeni a visszautasítással!!!!
2023. nov. 1. 12:17
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert a férfiaknál (is) fontos szempont ismerkedésnél hogy a nő csinos legyen, szép arcú, vonzó.

Így ezeknek a nőknek jobbak az esélyei ismerkedésnél, mint az átlagos, vagy kevésbé előnyös külsővel rendelkezőknek.

De meglepne, ha ezzel tudtam volna újat mondani neked.

2023. nov. 1. 12:21
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Én... Őszintén nem értem, hogy mi a kérdés. Mármint egy vonzó nő összejött egy vonzó férfival, és te ezen nem értesz... Mit is? 😅
2023. nov. 1. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Van fogalmad róla, mit jelent az irreális elvárás? Jót nevettem a leíráson. Miért is az, hogyha vki csinos, szép, akkor szintén előnyösebb külsejűekkel szeretne ismerkedni? Vagy pl., ha vki nem síkhülye, akkor szintén nem butácska párt szeretne?

Az majd később derül ki, hogy ez a kapcsolat tartós lesz-e, vagy csak múló fellángolás, de azon nem kéne meglepődni, hogy esztétikus külsővel azért általában több merítési lehetősége van az embernek.

2023. nov. 1. 12:22
 8/17 A kérdező kommentje:
4. Szó sincs zaklatásról, visszautasítás sem történt mert eleve nem is kezdeményeztem nála mert tudtam hogy esélyem sincsen
2023. nov. 1. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg válogatós volt, általában pár héten, max egy hónapon belül meg szokott lenni a pasi.
2023. nov. 1. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Juj micsoda irreális elvárás már egy csinos, vonzó nőtől, hogy egy helyes, vonzó férfit akart, aki még intelligens is és tanult. Aztaaa.
2023. nov. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!