Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy ne online,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy ne online, hanem élőben ismerkedjek, miközben ott sem ilyen könnyű?

Figyelt kérdés

1 hét alatt 3 visszautasítást kaptam élőben: mindhárom nő foglalt volt. Különösen utóbbi fájt, mert itt aztán beleadtam minden bátorságom, de hát nem tudhattam, hogy van valakije.

Miért higgyem el, hogy élőben jobb ismerkedni, miközben ott még annyit se tudok, hogy kapcsolatban van-e?

Persze majd leszólítok még 3+13 nőt, és talán a 20. majd pont szingli lesz, csak ki kell várnom, türelem!

F

2023. okt. 13. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Online/offline.
2023. okt. 13. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol érdemes
2023. okt. 13. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
13%

Oh az még csak a kezdet amiről beszélsz Kérdező.

Élőben nem csak ennyi van, hanem sokkal több. Persze kérdés, mennyire jól nézel ki hozzá.

Átlagos kinézetűként mondom neked, a nők többsége még esélyt sem fog adni, akkor sem ha nincsen párja.

Szóval az 1000-ből 1 arány kb. a reális manapság, ha nem jóképűnek születsz.

2023. okt. 13. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű azért mondják ezt neked, mert van egy olyan magával ragadó személyiséged, ami képekről nem feltétlenül fog átjönni, így élőben sokkal megnyerőbb vagy. Ha viszont élőben teszed ezt, akkor jobban kell figyelned a jeleket, testbeszédet, így tudod kicsit csökkenteni annak esélyét, hogy foglalt nőre menj rá.
2023. okt. 14. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az alapja a leszólításnak? Hogy/hol történt?
2023. okt. 14. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert személyesen, az összkép alapján lehetsz szimpatikus és kialakulhat kapcsolat is akár. Míg online eleve mindenki többet, jobbat akar. Egy pár fénykép, néhány leírt sor alapján dönt, szinte pillanatok alatt.
2023. okt. 14. 05:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy azért, mert ha nem vagy fotogén, arra ez az egyetlen "orvosság", vagy azért, mert magukból kiindulva általánosítanak, és azt hiszik, valamilyen lehetősége mindenkinek van élőben.

Rám igaz az előbbi, viszont olyannyira nem igaz az utóbbi, hogy évek(!!!) tudnak eltelni, mire egyáltalán szóba jöhető jelölt kerül a látóterembe, értsd: nem nő (én az vagyok), nem 50-60 körüli férfi stb. És akkor még csak a látóterembe került, lehet, hogy ignorál vagy valamilyen szempontból nem megfelelő. Úgyhogy az én pozíciómból egyszerűen nem lehet nyerni, teljesen kilátástalan a helyzet.

2023. okt. 14. 06:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Élőben legalább hűsvér nővel beszélsz nem egy géppel.
2023. okt. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!