Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek online vagy inkább személyesen?

Figyelt kérdés
Már egy csomószor próbáltam társkeresőkön meg itt is de semmi nem jött még össze. Ha élőben akarok akkor hogyan csináljam? Mit kell mondanom hogy sikerem legyen de ne érezzék azt hogy rámenős vagyok?

2021. jún. 28. 08:07
 1/7 anonim válasza:
100%
Sajnos nincs előre bemagolható tuti sikerű szöveg :D Imprózni kell
2021. jún. 28. 08:23
 2/7 anonim válasza:
83%

Szia! Nő / Férfi vagy ?

En azt mondom így is meg úgy is.

Azaz lehet eloben is meg akar itt is.

2021. jún. 28. 08:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2021. jún. 28. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem minél egyszerűbb és célratörőbb legyen.

Szia, szoktalak látni, nagyon szimpatikus vagy nekem. Van kedved eljönni velem meginni egy kávét /fagyizni.... stb.

2021. jún. 28. 08:36
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Ez egy jó szöveg, kösz.
2021. jún. 28. 09:02
 6/7 rika31 ***** válasza:
95%

Szia. Manapság már teljesen elfogadott a netes ismerkedés.

Persze arra fel kell készülni, hogy sok a kamu ott, de van rá esély, hogy találj olyat aki megfelelő.

Élőben mindenképp konkrét programra hívd el, séta, cuki, fagyi.

sok sikert

2021. jún. 28. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Társkeresőket nagyon hamar felejtsd el hacsak nem nézel ki elég jól, hacsak nem tűnsz ki kicsit a tömegből, vagy valami brutálisan le nem adod az igényeidet.
2021. jún. 28. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!