Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek manapság tényleg könnyű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek manapság tényleg könnyű?

Figyelt kérdés
Nagyon változatos körökben mozgok és mindenhol ezt hallom. A kocsmai jóskától kezdve nagyon jómódú, head of engineering vezető beosztásútól, hogy a nőknek milyen könnyű a mai világban. Minden férfinek ez a véleménye, függetlenül a státuszától és a nőknél való sikerességétől.
2023. szept. 16. 10:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

“Minden férfinek ez a véleménye”

Egy férfi mégis honnan tudná, milyen nőnek lenni?

2023. szept. 16. 10:09
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2023. szept. 16. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Mi könnyű?

Minőségi társat találni és sok munkával egészséges kapcsolatot építeni (és fenntartani!) egyáltalán nem könnyű.

Jó egzisztenciát építeni, szakmailag fejlődni, karriert építeni egyáltalán nem könnyű.

Összeegyeztetni az összes szerepünket, hogy jó feleség, anya, főnök, munkatárs legyek és legyen időm arra, amit ezeken felül csinálni akarok, egyáltalán nem könnyű.

Mentálisan és fizikailag egészségesnek maradni, fejleszteni magunkat egyáltalán nem könnyű.

Napi szinten vesződni a sok gyökérrel, aki szerint a konyhában a helyünk, egyáltalán nem könnyű.

Tudod, mi könnyű egyedül? Találni valami random palit, aki instant hajlandó lenne megdugni. Ennyi. Ezt szoktátok akkora előnynek beállítani, mivel nektek ennyire lenne igényetek a nőktől. A legtöbb nő viszont rohadtul nem kíváncsi ezekre a random numerákra.

2023. szept. 16. 10:20
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Nézőpont kérdése. Meg ugye miben könnyebb? Vagy miért?
2023. szept. 16. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem jobb nőnek lenni, de nem könnyebb. Más problémákkal nézünk szembe a munka világában is, gyerekvállalásnál is, társkeresés sem könnyebb, csak másabb.
2023. szept. 16. 10:57
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem könnyű, mert a pasik 90%-a csak szexkapcsit keres és ha még volt utána jön a ghosting.
2023. szept. 16. 11:14
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanazt akartam írni, amit a 3-as. Minden szavával egyetértek.
2023. szept. 16. 12:31
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Én is a 3#al vagyunk

Azért könnyű nekünk mert bármikor találunk valakit aki megdug azt neki biztos jó de nekünk vagy igen vagy nem

Juhujj🤗

2023. szept. 16. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Szexet sokkal könnyebb találnunk, igen (én ezt pl. pont cseszhetem, mert nekem a jó szexhez érzelmek is kellenek sajnos). De tartós kapcsolatra alkalmas férfit találni... na az mocskosul nehéz.
2023. szept. 16. 13:22
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen, pontosan azért nem akar a legtöbb férfi állandó kapcsolatot, mert úgy is talál olyan nőket, akit könnyen megfektethet, ez egy paradoxon. :))
2023. szept. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!