Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet megkülönböztetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni azt, hogy egy pasi csak félénk vagy nem érdeklődik?

Figyelt kérdés
Vékony a határ, mindkét esetben kerülő magatartásuk van.
2023. nov. 23. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Félénk pasi talán elpirul, zavarban van, dadog ha hozzászólsz, leejt valamit, nem mer szemkontaktust teremteni míg akit nem érdekelsz az hűvös, rideg, nem akar veled beszélgetni.
2023. nov. 23. 08:06
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha zavarban van, de ugyanakkor nagyon rövidre fogja a válaszait, nem áll le veled beszélgetni, nem kérdez tőled?
2023. nov. 23. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Akkor valószínűleg azért van zavarban, mert sejti, hogy neked ő tetszik és nem tudja hogyan koptasson le attól egyértelműbben, hogy rövidre fogja a válaszait és nem kérdez vissza. Helyetted szégyenli magát, nem akar megbántani, de nem vagy a zsánere.
2023. nov. 23. 08:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor miért vár meg mindig és miért nyitja ki nekem az ajtót, hogy előre engedjen?
2023. nov. 23. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
A felenk pasik nem ertek meg ferfiva. Egy ferfinal ilyen kerdes nem merul fel soha.
2023. nov. 23. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

★Mert udvarias? Mert egónövelésre jó vagy? Mert bírni bír, de ennyi?

★Mert tapasztalatlan, bátortalan?

Mindkettő esetben nincs nála esélyed. Még akkor se ha összejönnétek ugyanis:

-olyan szinten rád akaszkodna, hogy levegőt nem kapnál mellette.

-az anyja lennél a párja helyett.

-úgy felturbóznád, hogy simán lelépne más nővel.

Úgyhogy hiába minden. Te húzod a rövidebbet.

2023. nov. 23. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Ha félénk, akkor azért hagyja a közeledést, de nem viszonozza. Pl ha megöleled, akkor max nem ölel vissza, de ha nem jössz be neki, konkrétan el is lök magától. Illetve a félénkek adnak néha jelet, de csak minimálisat és ritkán.

Amúgy amit az utolsó mond abban van valami, az én félénk exem is azt gondolta magáról, hogy olyan ku.rva jó pali, hogy mindenki dugni akar vele, mert én jól felhoztam az önbizalmát. Előttem meg semmit nem mert csinálni lányokkal. El is hagyott másért.

2023. nov. 23. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kerulo a magatartasuk.. ez max a 15-9 eves fiuknal van . A ferfiak nem nok , hogy bujkaljanak a no elol es keruljek a szemelyes kontaktust. A ferfiak ha felenkek akkor is beszelgetnek a novel csak bizonyos temakat elkerulnek.
2023. nov. 23. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!