Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az hogy csinos jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy csinos jó nők nem találják a társukat?

Figyelt kérdés
Két csinos kolléganőm is van akivel sokat szoktam beszélgetni, 5 éve egyszerűen intenzíven keresik a párjukat, de nem találják, nyilván voltak próbálkozások, de megcsalták elhagyták őket, interneten Tinderen mindenhol ott vannak valamiért mégsem találják a párjukat
2023. nov. 22. 18:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Mert a pasik 98%-a selejt.
2023. nov. 22. 18:24
 2/27 anonim ***** válasza:
24%
Magas elvárások
2023. nov. 22. 18:31
 3/27 anonim ***** válasza:
23%
Mert mondjuk túl nagy az igényük. Csak szólok, sok csinos csaj van. Aki a szépségével akar pasit fogni, azt bizony le cserélik mert mindig van 1 szebb lány.
2023. nov. 22. 18:32
 4/27 anonim ***** válasza:
38%
1. Ez butaság. Pl én kinézetre egy átlagos pasi vagyok. Keresem a nekem való nőt. De mikor megtudják hogy elég akiv életet élek akkor elszaladnak
2023. nov. 22. 18:34
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Mert a pasik nem hoznak egy alap szintet sem. Egyikük sem gondolkozik el, miért jobb egyedül, mint velük.
2023. nov. 22. 18:34
 6/27 A kérdező kommentje:
De nagyon sírnak hogy milyen rossz egyedül, úgy félnek hogy kifutnak az időből nem hiszem hogy az elvárásaik magasak lennének ha ennyire pánikolnak... vagy mégis?
2023. nov. 22. 18:41
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
Azért,mert nekik nem mindegy,csak férfi legyen alapon megy az ismerkedés.
2023. nov. 22. 18:44
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, hogy minden csinos nő a munkahelyén sír az incel kollégáinak.
2023. nov. 22. 18:46
 9/27 anonim ***** válasza:
86%

Milyen magas elvárásokra tetszenek itt gondolni? Arra, hogy legyen munkája? Fürödjön naponta? Mossa a fogát? Lehessen vele beszélgetni? Esetleg legyen egy autója, hogy randik előtt-után ne kelljen órákat fagyoskodni, vagy épp ne kelljen őt ide-oda furikázni? Hát igen, felnőtt, független emberektől ezek tényleg megugorhatatlan elvárások. Merthogy a nők többségének kb. ezek az elvárásai.

A jó nőknek a következők miatt nincs pasija:

- rengeteg férfi fél a nőktől, ezért eleve oda se megy olyan nőhöz, akinél esélytelennek érzi magát,

- amelyik nem fél tőlük, az vagy már régóta stabil párkapcsolatban van, vagy váltogatja őket kedve szerint,

- amelyiknek minden félelme ellenére mégis összejönne egy jó csaj, az vagy belekényelmesedik a kapcsolatba, vagy ráun a nőre, vagy ráébred, hogy jé, hát akkor talán nem is vagyok akkora selej, és elkezd kifelé kacsingatni, vagy csak elkezd szabadságharcolni, mert neki teher a párkapcsolat.

2023. nov. 22. 18:51
 10/27 anonim ***** válasza:
21%
Szexre bármikor talál.
2023. nov. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!