Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, ha egy csinos vonzó nő azért
nem találja a párját 6 éve mert mindig megcsalják,
átverik?
A legtöbb nőhöz hasonlóan ő is azokhoz a férfiakhoz vonzódik, akik megcsalják és átverik.
2023. nov. 15. 07:55
2/15 A kérdező kommentje:
1. De miért azok a vonzóak?
Mert a rosszfiúkra nedvesedik a punci. A nők nem racionális lények, a párválasztásban még kevésbé azok.
2023. nov. 15. 08:09
Mert azok udvarolnak neki.
Általában a manipulátor pasik udvarolnak bókolnak rengeteg idő töltenek a nővel es a tenyerükön hordozzák a nőt, rajonganak.l, nagydumásak és élvezet a társaságukban lenni, nagy szociális életük is van, izgalmas pörgős velük az élet és tudnak szeretni.
A ronda pasik meg rondák is meg életük sincs szerelmetse tudnak kifejezni se, élet sincs velük.
Az átlagokban sincs meg az a küzdés doninancia imádat, amit a manipulátoroknak a kisujjában van mert ők éreznek is.magas nagyon az eq-juk.
Sok összetevős a dolog.
2023. nov. 15. 08:34
Most ez is hogy olyan pasit választanál aki minde nap minden éjjep veled akar lenni és küzd érted vagy olyat aki hetente rádir egy mizuval mert azt se tudja mit kéne írni?
2023. nov. 15. 08:36
Nem mindenki jó emberismerő, pl én se, nem is értem, amikor azzal támad nekem valaki, hogy miért nem jöttem már rá egy randi után, hogy meg fog csalni vagy szemét lesz... Hát mert egyszerűen nem veszem észre a jeleket. Amiket amúgy szándékosan titkolnak is, az elején minden férfi lehozza a csillagokat, aztán amikor megunja megjátszani magát és már úgyis megvan a punci, nem kell érte küzdeni, akkor hátradőlnek és úgy viselkednek, ahogy akarnak. A nő meg az elmúlt 3 hónapban Disneylandben érezte magát, mert a palija tökéletes volt, nem tud egy-két hiba után kiszeretni belőle, azt gondolja, hogy most oké követ el hibákat de ő olyan mint amit eddig mutatott. Nem olyan, csak erre nem az első jelnél jön rá.
2023. nov. 15. 08:52
Egy nagyon fontos tényező az oka:
Hisz a zemberekben, nem csekkolja le, hogy valódi dolgot mond-e a másik, vagy csak átb*a.
2023. nov. 15. 17:07
8/15 KriszATüzes válasza:
nos, nem tudom, nem vagyok nagy nőcsábász, lehet túlságosan barátnak való típus vagyok. Meguntam a sok hitegetést,hátbaszúrást. Nem merek belebonyolódni a negatív tapasztalatok miatt. Inkább megvagyok egymagam,magányosan,minthogy csak játékszerként gondoljanak rám(hosszú sztory, nem feltétlen nők terén értem, volt egy sötét időszakom, ami befolyásolja az önképem és a másokkal való kapcsolatomat)
2023. nov. 17. 01:13
"nos, nem tudom, nem vagyok nagy nőcsábász, lehet túlságosan barátnak való típus vagyok"
KriszATüzes, a neved mást mond...
2023. nov. 18. 07:45
"Milyen okai lehetnek annak, ha egy csinos vonzó nő azért nem találja a párját 6 éve mert mindig megcsalják, átverik?"
Ezt a mintát hozta otthonról. Nem a párját keresi, hanem a kalandot.
2023. nov. 18. 07:46
További kérdések: