Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz lehet a csinos nőknek a társkeresés vagy miért nem találja az új kolléganőm a társát?
Figyelt kérdés
Nem jó fizető munkahelyen vagyunk Budapesten. Jött egy új kolléganőm 24 éves és 10/10 tényleg nagyon kis szépség szépségverseny is simán indulhatna, azt mondja régóta keresi a társát de egyszerűen nincsen normális férfi pedig szerinte nagyon alacsonyan vannak már az igényei, azt mondta hogy egyszerűen már az albérletet egyedül nem tudja fenntartani ebből a fizetésből így nagyon jó lenne ha lenne egy társ már, aki visszafogott, kedves, figyelmes, intelligens de ilyen férfi mind elkelt..2023. szept. 23. 11:28
1/26 anonim válasza:
Ez hülyeség. Egy csinos nő akkor talál magának párt, amikor akar. Főleg Pesten. Vagy nagyon magasak az igényei (még úgy is, hogy leadott belőlük) vagy valami nagyon súlyos betegsége, belső problémája lehet.
2/26 anonim válasza:
Érződik róla hogy kihasználni akarnà a partnerét. Ezért elkerülik akárhogy nézz ki.
3/26 Laylah válasza:
1, amit te írsz, az a hülyeség. Amit bármikor talál a csinos nő magának, az a szexkapcsolat, akár alkalmi, akár tartós. A szerelemhez több kell, mint csinos/jóképű külső.
4/26 anonim válasza:
Szerintem provokatív kamu kérdés, ami arra irányul, hogy a (csinos) nők a pénzre mennek és inkább alább adja, csak lenne aki kisegítené. Azaz valami normálisabb pénzt kereső csúnyább hapsi, aki ilyen csajról álmodik es így mindketten jobban járnának.
5/26 anonim válasza:
Valahogy soha, senki sem tudott még egy értelmes érvet összehozni, hogy miért lenne nehéz egy csinos nőnek a társkeresés.
6/26 A kérdező kommentje:
4. Te is félreértetted és lehet sokan.. nem arról van szó szerintem hogy ő egy eltartót keres, hanem akivel együtt könnyebben tudják majd bérelni a albérletet lehet ez egy 300 ezer Ft ot kereső férfi is, már azzal is könnyebb
2023. szept. 23. 11:56
7/26 A kérdező kommentje:
5. Pedig egyszerű sok férfi szerintem fél tőle akik a normálisabbak egyszerűen úgy érzik hogy nem az ő szintjükön van
2023. szept. 23. 11:57
8/26 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy simán lehetséges.
Egyrészt én is ismerek ilyen lányokat.
Másrészt férfiként én is kerülöm a túl jó csajokat. Mert kevés vagyok hozzájuk.
Példa: [link]
Őszintén, 10.000-ből, hány pasi rúg nála labdába?
9/26 A kérdező kommentje:
8. Így van, ez lehetséges...
2023. szept. 23. 12:01
10/26 anonim válasza:
9.-re. Ja, oszt' mégis lepontoztak a prolik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!