Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinosabb gyári melós , takarító , dohanybolti eladó , arufeltolto , postás stb nő is elvárja a férfitól a saját lakást?
Figyelt kérdés
Vagy ha létezik is nem anyagias nő az csak fèl siker? Mert akkor azok meg a kiemelkedő külsőt várják el? Sehogy nem lehet átlag férfiként becsajozni?2023. nov. 22. 07:25
21/58 anonim válasza:
20# mert ha egy csaj átlagos, az húzza le magát a wc-n? Neked átlagosként miért nem felel meg egy nem csinos, csak átlagos lány?
22/58 anonim válasza:
#17: Kösz, hogy egyetértesz. 10-es vagyok ha nem lenne egyértelmű.
Nem tudom egyáltalán,hogy miért szednek szét téged kérdező. Attól, hogy valaki átlagos egyáltalán nem biztos, hogy csúnya, de még hogyha az is attól még tetszhet az ellenkező neműeknek.
Egyszerűen ismerkedj normálisan és majd akad számodra csinos nő, akinek te leszel jóképű.
23/58 A kérdező kommentje:
21
Tegyél be egy képet az általad vázolt átlagos nőről.
Lehet csak az incelekből indulsz ki, vagy olyan emberekből akiknek bikini modell az alap.
2023. nov. 22. 09:29
24/58 anonim válasza:
Sajna a mai világban a természetes az igénytelen szinonimája. Aki mégcsak nem is sminkel egy olyan világban, ahol elvárt a plasztika, azt lenézik. Természetes nő vagyok, bár szoktam sminkelni, számomra az semmi, de így se értékeli senki, pedig nekem plasztika se kéne, de most az a menő...
25/58 A kérdező kommentje:
Nekem nem hiányzik a smink a nőkről. Nem mondom hogy nem láttam olyat akinek jól állt. De többségben azt tapasztalom hogy nem jó. Inkább legyen termesztes festékek nélkül.
2023. nov. 22. 09:34
26/58 anonim válasza:
25
Tehát, természetesen legyen szép!? Hát hogyne 🤣
27/58 A kérdező kommentje:
Mindenben csak a rosszat látjàtok.
2023. nov. 22. 09:41
28/58 anonim válasza:
Egy olyan nő, aki smink nélkül is természetesen szép és csinos elhiheted, hogy nem egy átlag pasit fog választani, miközben bármikor találhat magához hasonló kaliberű, vonzó, sportos testű férfit is.
30/58 A kérdező kommentje:
29
Szerintem idősebb korosztály mint az enyém.
2023. nov. 22. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!