Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csinosabb gyári melós ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csinosabb gyári melós , takarító , dohanybolti eladó , arufeltolto , postás stb nő is elvárja a férfitól a saját lakást?

Figyelt kérdés
Vagy ha létezik is nem anyagias nő az csak fèl siker? Mert akkor azok meg a kiemelkedő külsőt várják el? Sehogy nem lehet átlag férfiként becsajozni?
2023. nov. 22. 07:25
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell neked csinos nő, ha csóró vagy?
2023. nov. 22. 07:27
 2/58 A kérdező kommentje:

1

Bolond vagy ? Aki melós annak nem lehet csinos párja? Hol van ilyen szabály?

2023. nov. 22. 07:29
 3/58 anonim ***** válasza:
67%

2

Nincs ilyen szabály, de hogyan fogod fenntartani a külsejet? A jól kinezés nincs ám ingyen!

2023. nov. 22. 07:36
 4/58 A kérdező kommentje:

3

Nem értettem jól 😐🤣 Mit kellene csinálnom ? Mi közöm a kulsejehez ?

Jaj aha sejtem arra akarsz kilyukadni hogy a férfinek kell fizetni a nőnek a edzőtermet , fordraszt , körmöst , sminkeket , wellnest, ruhákat ?? 😒😂

2023. nov. 22. 07:40
 5/58 anonim ***** válasza:
67%

@4

Tehát, ha jól ertem, azt várod, hogy nézzen ki jól a nő, természetessn ingyen! És ne te fizesd a külsejét?

😳

2023. nov. 22. 07:50
 6/58 anonim ***** válasza:
83%

"aj aha sejtem arra akarsz kilyukadni hogy a férfinek kell fizetni a nőnek a edzőtermet , fordraszt , körmöst , sminkeket , wellnest, ruhákat ?? 😒😂"

Vagy esetleg arra, hogy az a nő, aki havonta több tíz ezer forintot tud ezekre költeni, hogy a legtöbbet kihozza a külsejéből, az nagy valószínűséggel szintén vonzó külsejű férfit keres, legalább hozzá hasonló egzisztenciával, és jó eséllyel talál is.

2023. nov. 22. 07:52
 7/58 anonim ***** válasza:
73%
4# én nem a 3-as vagyok, de nem erre akart kilyukadni. Hogyhogy mi közöd a külsejéhez? Az, hogy valaki csinos, ad magára, az pénzbe kerül, senki sem fog azért egy rakat pénzt otthagyni a fodrásznál, kozmetikusnál stb hogy utána összejöjjön valami csóró, igénytelen palival, vagy lemondjon a szépségápolásról miattad. Nem kizárólag a férfinek kell fizetni, hanem a férfinek is, egyrészt saját magára, másrészt a közös dolgokra is, tök nem várhatod el, hogy egy csaj egymaga költsön vagyonokat a külsejére azért, mert te erre gerjedsz. Átlag pasiként is be lehet csajozni, egy átlagos csajjal.
2023. nov. 22. 07:52
 8/58 anonim ***** válasza:
83%

"Mi közöm a kulsejehez ?"

Semmi, szóval ilyen alapon ne várd el, hogy ne átlagos legyen, nem szép arcú és csinos.

2023. nov. 22. 07:53
 9/58 A kérdező kommentje:
Néhányan nagyon elvagytok tájolva. Biztos ugyan abban a világban élünk? Kész vicc amit művelnek. Nem modell nőket keresek. Vannak átlagosan szép nők akik igényesek magukra. De nem várnak érte piros pontot (pénzt). Ez olyan mit hogy nekem nagy a farkam és jól teljesítek. Ezért a barátnőm fizesse nekem pl az edzőtermet hogy a teljesítményem megmaradjon. Fizesse meg hogy rendesen megvan bxva. 🤣. Kb ilyen komolytalan a szövegetek ha egy nő eljár fodrászhoz és ezért adja a számlát a pasinak.
2023. nov. 22. 08:04
 10/58 anonim ***** válasza:
78%
Vannak természetes szépségek, akik még a sminket se szeretik, nem műkörmöznek, a fodrászt maguk állják. Az, hogy valaki csinos nem tudom miért kötik össze azzal hogy havonta a kozmetikust, fodrászt járják.
2023. nov. 22. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!