Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinosabb gyári melós , takarító , dohanybolti eladó , arufeltolto , postás stb nő is elvárja a férfitól a saját lakást?
1
Bolond vagy ? Aki melós annak nem lehet csinos párja? Hol van ilyen szabály?
2
Nincs ilyen szabály, de hogyan fogod fenntartani a külsejet? A jól kinezés nincs ám ingyen!
3
Nem értettem jól 😐🤣 Mit kellene csinálnom ? Mi közöm a kulsejehez ?
Jaj aha sejtem arra akarsz kilyukadni hogy a férfinek kell fizetni a nőnek a edzőtermet , fordraszt , körmöst , sminkeket , wellnest, ruhákat ?? 😒😂
@4
Tehát, ha jól ertem, azt várod, hogy nézzen ki jól a nő, természetessn ingyen! És ne te fizesd a külsejét?
😳
"aj aha sejtem arra akarsz kilyukadni hogy a férfinek kell fizetni a nőnek a edzőtermet , fordraszt , körmöst , sminkeket , wellnest, ruhákat ?? 😒😂"
Vagy esetleg arra, hogy az a nő, aki havonta több tíz ezer forintot tud ezekre költeni, hogy a legtöbbet kihozza a külsejéből, az nagy valószínűséggel szintén vonzó külsejű férfit keres, legalább hozzá hasonló egzisztenciával, és jó eséllyel talál is.
"Mi közöm a kulsejehez ?"
Semmi, szóval ilyen alapon ne várd el, hogy ne átlagos legyen, nem szép arcú és csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!