Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 nettóval , férfi takarítóként nekem van esélyem az insta modelleknél?
Figyelt kérdés
Hmm?2022. nov. 27. 15:49
1/29 anonim válasza:
Hat ha jo kepu vagy es a megjelenesed is jo , amihez nem kellenek 20-30 ezres ruha darabok csak mondom..
3/29 A kérdező kommentje:
Macis - pocakos vagyok.
Azt szoktàk írni hogy elég ha a férfi önálló. És nem kell eltartani!
Én a keresztanyukám lakásban lakok mint berlő. Csak 50 ezret kér. Vagyis kijövök a kis fizetésemből. Elvileg teljesítem így az elvárást!
2022. nov. 27. 15:57
4/29 anonim válasza:
Gratulálok, ez egy igazi sikersztori. Marad összesen 150 ezred, akkor minden másra. Micsoda élet!
5/29 anonim válasza:
4. Nem a penz a baj.. egy dagadt allat aki gondolom rossz megjelenesu is..
6/29 anonim válasza:
"Macis - pocakos vagyok"
És ez kinek a hibája?
Válts életmódot. Sportolj, változtass az étrendeden.
Ennyi pénzből egyébként egy sima nyaralásra se futja neked. Ez éhbér.
7/29 anonim válasza:
Az insta modelleknél nincs esélyed, de hétköznapi nőknél van. Persze ez nem azt jelenti, hogy bármelyiknél.
8/29 anonim válasza:
Nekem elég lenne a 150k ha szexi lennel
9/29 anonim válasza:
Arra biztos van esélyed, hogy a lakásukat takarítsd.
10/29 anonim válasza:
Troll kérdés, nem azért mert nem létezik ilyen, hanem ahogy nyilatkozol magadròl. Egyébként insta modelleknél nincs esélyed, keress valakit aki hozzád hasonlò és nincsenek nagy, sem átlagos, csak aprò igényei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!