Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontosabb az anyagi biztonság, mint a gyerekvállalás?
Figyelt kérdés
Mindig azt láttam gyerekkoromban, hogy a szüleim nehezen élnek. Nehezen éltek, mert kicsi fizetésből kellett sok pénzt kifizetniük, aminek jó részét mi, a gyerekeik okoztuk. Emlékszem rá, a tanévkezdés édesapám egy havi fizetése volt. Annak érdekében, hogy a két gyereke iskolába járhasson. Persze évközben finanszírozhatta a menza ebédet is. Ha jött egy nagyobb víz vagy villany számla mindig a részletfizetés volt az egyedüli lehetőségünk. Az autó azt jelentette számunkra, hogy a rokonok nem eladták a régi autójukat, hanem mi még használtuk pár évig. Ha valaki megkérdezi, hogy számomra miért nem fontos a párkeresés vagy a család én mindig életem igaz történetét mondom el. Mindenki előtt merem vállalni, hogy én okultam a szüleim életéből. Sohasem leszek szegény!2023. nov. 20. 10:40
11/18 anonim válasza:
A gyerekvállalás a legnagyobb felelősség a világon, mégis azt gondolják át a legkevésbé.
12/18 anonim válasza:
Párod attól még lehetne, hogy gyermeket nem szeretnél, egy csomó ember szintén nem szeretne.
13/18 anonim válasza:
Részben pontosan ezért tolódott ki a gyerekvállalás korban, és ezért vállalnak kevesebb gyereket az emberek. Ezért érzéketlen, és nonszensz, hogy a “családbarát” kormányunk miniszterelnöke szerint a “családalapítás nem zsebben, hanem a szívben dől el”. Idióták teljesen.
14/18 anonim válasza:
Az anyagi biztonság és a gyermekvállalás nem zárja ki egymást.
Szüleidnek vélhetően nem cak a gyermekvállalás miatt voltak anyagi gondjaik, amúgy sem lettek volna gazdagok.
15/18 Laylah válasza:
Osztom 12. véleményét, attól, mert nem szeretnék gyereket, még nem kívánok egyedül élni, párkapcsolatra ettől függetlenül ugyanúgy vágyom.
16/18 anonim válasza:
15# osztani ugyan lehet a véleményt csak nem ezzel kapcsolatban volt a kérdés, ök*r aki belekezdett másik témába :D
17/18 Laylah válasza:
A kérdés a társkeresési problémák kategóriában van, illetve a kérdező is említi, hogy emiatt nem keres párt. Az, hogy mutatok/mutatunk neki egy alternatívát, ahol látszik, hogy a párkeresés és a családalapítás külön is értelmezhető, szerintem relevánssá teszi a válaszomat. :)
18/18 anonim válasza:
Nem kell végletekben gondolkozni. Nekünk például 1 gyerekünk van. Ha bármelyikünkkel történne valami, a másikunk tisztességgel fel tudná nevelni. Testvérrel ez nem biztos, hogy menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!