Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként Tinderen mire állítsam a kit keresek részt?
Figyelt kérdés
A lehetőségek közül a komolyat, de nyitott vagyok áll hozzám legközelebb. Kíváncsi lennék, hogy ezt ti, férfiak hogyan értelmezitek? Én azt értem alatta, hogy komoly kapcsolatot akarok, de nem akarok senkit elijeszteni azzal, hogy 1-2-3 éven belül eljegyzést, házasságot, gyereket akarok, hiába vagyok 30 felett. Egyszerűen csak szeretnék ismerkedni, randizni, és majd ezt követően meglátjuk, hogy lesz-e belőle több. Randi alatt nem egymáshoz felmenést és szexet értek, ebből gondolom lerí, hogy az egyéjszakás kalandok sem vonzanak.2023. nov. 18. 23:30
1/11 anonim válasza:
Én úgy venném, hogy komolyat keresel, de nem ijedsz meg az egyéjszakásoktól hiszen nyitott vagy
2/11 anonim válasza:
szubjektív. Nálam 30 feletti nő aki komolyat akar az már lassan házasodni akar. Más lehet nem így gondolja. Emiatt nem is próbálkozom náluk még ha nekem is az a célom később.
3/11 anonim válasza:
Szűrők legyenek:
Vagyon min.: 250 millió HUF
Havi kereset min.: 5 millió HUF
Külső izomzat: Arnold Schwarzenegger +
Arc: Brad Pitt +
Alsóneműben: 22 cm +
Ahogy a mai nők minimum elvárásai diktálják.
4/11 anonim válasza:
Tök mindegy mert nekem a komoly volt beállítva és úgyis jöttek olyanok akik csak ba.szni akartak
5/11 anonim válasza:
Szerintem ezt egy pasi se nézi.
6/11 anonim válasza:
Sok opció nincs, beállítod komolyra ,majd a számodra fontos dolgokat leírod a szöveges részbe. Aztán vagy foglalkoznak vele, vagy nem.
7/11 anonim válasza:
Jajj 3as...menj már a brmsgaiddal.
8/11 anonim válasza:
Lényegtelen mi van beállítva, sose néztem az adatlapot, csak a képeket.
9/11 anonim válasza:
Első körben senkit sem érdekel mi van odaírva...lényegtelen. Sőt az sem biztos h azt komolyan gondolja.
Mindenki lesz@rja a bla bla szöveget.
Kép alapján megy minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!