Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen sikerem a tinderen amikor máshol igen?

Figyelt kérdés

Tinderen mindenkit szinte jobbra húzok. 1 db match!!

Miközben chat oldalon vagy itt is amikor képcsere történik általában azt mondják hogy tök szimpatikus vagy, nagyon kedves a mosolyod és tovább ismerkednek velem

2023. nov. 8. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tinder csak a pénzlehúzásra megy szerintem, hogy vegyél pérmiumot. Nekem sajnos elég ritkán vagy egyezés, mert az a minimum, hogy a magasságot és a távolságot nézem, de jelenleg is van 9 kedvelésem, amire nyomja az oldal, hogy fizesek elő, és láthatom. Régen volt, hogy meg is tettem, és kivétel nélkül olyan volt, hogy jóval idősebb nálam, vagy az ország túlfelén lakik.
2023. nov. 8. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tinder alkalmazás úgy működik, ha mindenkit jobbra húzol, de azok közül kevesen teszik ugyanígy, pár napon belül hátrébb sorol és szinte senkinek nem dob fel.
2023. nov. 8. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
okés ..és chat.ről vagy innen hányan találkoztak veled?
2023. nov. 8. 09:15
 4/5 A kérdező kommentje:

3. Volt pár randi..Facebook társkeresőről is volt..

Egy év alatt olyan 10 ebből egy két hónapos kapcsolat volt

2023. nov. 8. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:

regen tindereztem, de nekem akkor se jott ossze senki.

eloben meg par (hazi)buli vagy egyeb alkalom eleg volt ismerkedni.

valahogy nem megy annyira nekem sem ez az online, eloben igen :D

2023. nov. 8. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!