Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen sikerem a tinderen amikor máshol igen?
Figyelt kérdés
Tinderen mindenkit szinte jobbra húzok. 1 db match!!
Miközben chat oldalon vagy itt is amikor képcsere történik általában azt mondják hogy tök szimpatikus vagy, nagyon kedves a mosolyod és tovább ismerkednek velem
2023. nov. 8. 08:44
1/5 anonim válasza:
Tinder csak a pénzlehúzásra megy szerintem, hogy vegyél pérmiumot. Nekem sajnos elég ritkán vagy egyezés, mert az a minimum, hogy a magasságot és a távolságot nézem, de jelenleg is van 9 kedvelésem, amire nyomja az oldal, hogy fizesek elő, és láthatom. Régen volt, hogy meg is tettem, és kivétel nélkül olyan volt, hogy jóval idősebb nálam, vagy az ország túlfelén lakik.
2/5 anonim válasza:
Tinder alkalmazás úgy működik, ha mindenkit jobbra húzol, de azok közül kevesen teszik ugyanígy, pár napon belül hátrébb sorol és szinte senkinek nem dob fel.
3/5 anonim válasza:
okés ..és chat.ről vagy innen hányan találkoztak veled?
4/5 A kérdező kommentje:
3. Volt pár randi..Facebook társkeresőről is volt..
Egy év alatt olyan 10 ebből egy két hónapos kapcsolat volt
2023. nov. 8. 09:17
5/5 anonim válasza:
regen tindereztem, de nekem akkor se jott ossze senki.
eloben meg par (hazi)buli vagy egyeb alkalom eleg volt ismerkedni.
valahogy nem megy annyira nekem sem ez az online, eloben igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!