Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt a tényt, hogy lemaradtam a szerelemről fiatalkoromban? 28/f incel
Pszichiáternél már voltam eszmecserén, de igazat adott és szerinte jogos a frusztrációm. Szórakozóhelyre is megpróbáltam elmenni 7-8 évvel ezelőtt, de mindig sírva futottam haza, vagy leittam magam ájulásig. Rengeteg pénzt költök virtuális valóság és PC-re (milliókban kell gondolkodni), nekem ez a menekülésem ebből a világból.
Oké, nem erre a közösségre gondoltam.
Én csak magamat szórakoztatom.
Nekem ez jutott, a géneken múlott.
Nem utálom a nőket, aranyos transz hölgyeket pedig nem ismerek.
Lehet ez lesz, a pénz nem akadály.
Félek attól, hogy a múltból jön egy ember aki bántott (pletykákkal, irigység stb) és nem tudom hogyan kell kezelni a konfliktust. Ha elkezdek szociális életet élni ismételten, akkor ügyvédet kell fogadnom minimum. Gondoltam arra is, hogy elhagyom az országot és új életet kezdek.
Oké, sajnálom.
És mi lesz akkor, ha jön? Hadd jöjjön, nem kell vele foglalkozni. Az a baj, hogy te tényleg annyira múltadra fókuszálsz, hogy észre sem veszed, hogy mennyi lehetőség kínálkozik előtted.
Ha nem megy a konfliktuskezelés, azzal kell foglalkoznod. A szociális életnek része ez is, a konfliktusokat nem elkerülni kell, hanem felnőtt ember módjára, asszertív megoldást találni rájuk.
Azzal ha elköltözöl, semmi nem fog változni. Tudom, hogy nem egyszerű, de szembe kell nézni a dolgaiddal. Ez az ami segíthet neked a személyiséged fejlődésében.
Az illető már több mint 10+ éve nem keresett, csak félek, hogy bántanám ha megkeresne (nem lennék különb nála, sőt, elvesztenék mindent amit felépítettem). Csak fájt az, hogy középiskolában elhitte szinte mindenki a pletykáit és kiközösítettek, hiába váltottam iskolát anno. Mérhetetlenül sok harag van bennem, félek hogy az első negatív impulzusra nem egészséges módon reagálok. Ezért zárkóztam be és kerülöm az embereket. Igaz, hogy ő egy egyszerű melós ember aki használt autókat osztogat fb-n és tönkre tudnám tenni milliós perekkel, de nem lennék különb és tuti kampányolna hazugságokkal amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!