Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet feldolgozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni azt a tényt, hogy lemaradtam a szerelemről fiatalkoromban? 28/f incel

Figyelt kérdés

Pszichiáternél már voltam eszmecserén, de igazat adott és szerinte jogos a frusztrációm. Szórakozóhelyre is megpróbáltam elmenni 7-8 évvel ezelőtt, de mindig sírva futottam haza, vagy leittam magam ájulásig. Rengeteg pénzt költök virtuális valóság és PC-re (milliókban kell gondolkodni), nekem ez a menekülésem ebből a világból.

[link]

2023. nov. 18. 19:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Oké, nem erre a közösségre gondoltam.

Én csak magamat szórakoztatom.

Nekem ez jutott, a géneken múlott.

Nem utálom a nőket, aranyos transz hölgyeket pedig nem ismerek.

2023. nov. 18. 20:03
 12/27 A kérdező kommentje:

Lehet ez lesz, a pénz nem akadály.

2023. nov. 18. 20:05
 13/27 anonim válasza:
Amíg a múltadon rágódsz, addig a jövőd sem fog változni.
2023. nov. 18. 20:07
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
#11 Tehát te egy olyan ember vagy aki szó szerint arra veri ki, hogy másnak vicces, vagy esetlegesen viccesnek vélt dolgokat írogat, és csak ő nevet rajta, otthon ülsz egész nap, és valami fogyatékos közösséggel beszélgetsz, akikkel erősítitek egymásban a mentális problémákat, nem azon változtatsz, ami lesz, hanem azon tépelődsz, ami volt. Ennél nem is kell több, tényleg ne csodálkozz ha bannolnak innen, jelenteni szokás a helytelen válaszokat! Menj a humor kategóriába "Egyéb kérdések<<Humor" ott talán találhatsz magadnak cimborát, itt nem. Nem csodálkozom, hogy a pszichiáter rádhagyja az egészet, tudod, ők is érzik ki az akin nem is lehet segíteni..
2023. nov. 18. 20:12
 15/27 A kérdező kommentje:

Félek attól, hogy a múltból jön egy ember aki bántott (pletykákkal, irigység stb) és nem tudom hogyan kell kezelni a konfliktust. Ha elkezdek szociális életet élni ismételten, akkor ügyvédet kell fogadnom minimum. Gondoltam arra is, hogy elhagyom az országot és új életet kezdek.

2023. nov. 18. 20:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Oké, sajnálom.

2023. nov. 18. 20:18
 17/27 anonim válasza:

És mi lesz akkor, ha jön? Hadd jöjjön, nem kell vele foglalkozni. Az a baj, hogy te tényleg annyira múltadra fókuszálsz, hogy észre sem veszed, hogy mennyi lehetőség kínálkozik előtted.

Ha nem megy a konfliktuskezelés, azzal kell foglalkoznod. A szociális életnek része ez is, a konfliktusokat nem elkerülni kell, hanem felnőtt ember módjára, asszertív megoldást találni rájuk.

Azzal ha elköltözöl, semmi nem fog változni. Tudom, hogy nem egyszerű, de szembe kell nézni a dolgaiddal. Ez az ami segíthet neked a személyiséged fejlődésében.

2023. nov. 18. 20:20
 18/27 anonim ***** válasza:
#16 Hát haver, ezt már sajnálhatod is, 28 éves férfiként.. Ha összekapod magad, és nem csinálsz itt úgy, mint egy 10 éves, fejleszted az emberi kapcsolataidat, és megfogadod a pszichiátered tanácsait, lehet még belőled valaki, ez egyelőre nulla.
2023. nov. 18. 20:24
 19/27 A kérdező kommentje:

Az illető már több mint 10+ éve nem keresett, csak félek, hogy bántanám ha megkeresne (nem lennék különb nála, sőt, elvesztenék mindent amit felépítettem). Csak fájt az, hogy középiskolában elhitte szinte mindenki a pletykáit és kiközösítettek, hiába váltottam iskolát anno. Mérhetetlenül sok harag van bennem, félek hogy az első negatív impulzusra nem egészséges módon reagálok. Ezért zárkóztam be és kerülöm az embereket. Igaz, hogy ő egy egyszerű melós ember aki használt autókat osztogat fb-n és tönkre tudnám tenni milliós perekkel, de nem lennék különb és tuti kampányolna hazugságokkal amúgy is.

2023. nov. 18. 20:32
 20/27 anonim válasza:
Az iskolás éveim alatt engem is bántottak, szóval pontosan tudom, milyen ez az érzés. De nem hagyhatod, és nem is szabad hagyni, hogy ez határozzon meg téged. Ignorálni kell az ilyen embereket, és bebizonyítani, hogy te igenis lettél/leszel valaki. Tenni kell azért, hogy jobb legyen, még ha nehéz is.
2023. nov. 18. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!