Van akiről a környezete nem tudja hogy incel de közben az?
Szerintem előbb utóbb kiderül.
Inkább előbb. Persze, ha nincsenek női kollégák úgy ki lehet húzni egy darabig.
Én nem tudtam mi ez de utána néztem. Hátha valaki szintén sötét a témában, bemásoltam ne kelljen googlizni.
"Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni. Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi. Az amerikai nonprofit Southern Poverty Law Center (SPLC) a szubkultúrát az "online férfi szupremacista ökoszisztéma részeként" írta le, amely szerepel a gyűlöletcsoportok listáján. Az incelek többnyire férfiak és heteroszexuálisok, és sok forrás szerint az incelek túlnyomórészt fehérek. A szubkultúra teljes méretére vonatkozó becslések nagymértékben különböznek, ezer és száz ezer között mozognak."
Függ, hogy hogy nézel ki. Ha az arcfelépítés nem elég jó akkor nyilván nem hiszik el, hogy voltál nővel, vagy ha igen akkor csak pénzért.
Olvasgass többet a témában, az arcfelépítésed határozza meg 99%-ban, hogy mit vagy mit nem gondolnak rólad.
#7 Kiszúrják se perc alatt.
A pasik azt figyelik ki mit mond, a nők meg azt hogy hogyan.
9! Pont fordítva tapasztalom! A férfiak veszik ezt észre, nem a nők. A többi férfi imád dicsekedni a kalandjairól, meg hogy melyik csaj hogy húzná meg, ha ebben nem veszel részt, rögtön leesik nekik, hogy valami nem oké.
A nők ezzel szemben nagyon megvezethetők, pár célzás, incselkedés és simán megkapom, hogy mekkora "kujom vagyok" aki minden nőre rámozdul! Soha egy se hinné el, hogy 36 évesen szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!