Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a srác mitől lehet incel?

Ez a srác mitől lehet incel?

Figyelt kérdés

Korábban valaki egy kérdés alatt bleinkelte ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=DdHqzr4DyIs&ab_channel=Jubilee

Ez a srác egy nyíltan vllalt incel.

Namármost... itt az oldalon is az incelek azt hírdetik, hogy a küllemük miatt nem jutnak nőhöz.

De ez a srác tök jól néz ki. Mármint ok, ízlések és pofonok, de szerintem tök jól néz ki. Mégis incel. Miért?

Az itteni incelek sosem hajlandóak képet mutatni magukról, így nehéz az ő küllemüket megítélni, de amikor egy ilyen srác képviseli őket, akkor elég nehéz arra gondolni, hogy tényleg a küllem lenne a gond:S

2023. jan. 4. 17:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igénytelenül néz ki.
2023. jan. 4. 17:44
 2/31 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem sincs benne semmi vonzó.
2023. jan. 4. 17:46
 3/31 anonim ***** válasza:
18%
nem tudom mi bajotok vele, én ha lány lennék összejönnék vele
2023. jan. 4. 17:47
 4/31 anonim ***** válasza:
56%
elég undi csávó, ezzel a zsíros igénytelen hajjal meg szakadt ruhákkal, el is van hízva. Ha ő lenne az utolsó férfi a földön inkább hetyegnék egy delfinnel.
2023. jan. 4. 17:48
 5/31 anonim ***** válasza:
21%
férfiként mondom hogy semmi baj nincs a külsejével
2023. jan. 4. 17:49
 6/31 A kérdező kommentje:

Oké, van rajta pár fölös kiló, de messze nem annyi, amivel ne lehetne mit kezdeni pár hónap alatt. Mindenkinek van olyan időszaka amikor kicsit jobban el van engedve, szerintem így karácsony után ezt aligha kell magyarázni:D

A haja nekem tetszik, nekem bejönnek az ilyen torzonborz pasik xD

És cuki ahogy nevet. Mondjuk az kár, hogy elég gúnyorosan teszi, de itt most a külsejéről volt szó, a személyisége nyilván más téma, innen azt úgysem lehet megmondani.

2023. jan. 4. 17:53
 7/31 anonim ***** válasza:
8%

Látod? Neked sem kell úgy ahogy van, te is meg akarod változtatni.

"Oké, van rajta pár fölös kiló, de messze nem annyi, amivel ne lehetne mit kezdeni pár hónap alatt."

És ez csak az első dolog lenne a sorban.. :D

2023. jan. 4. 18:01
 8/31 anonim ***** válasza:
70%

6

Egy férfinek is foglalkozni kell a külsejével. Ha ilyen eligénytelenedett kocka vagy, senkinek nem fogsz kelleni. És ha ehhez társul egy ilyen visszataszító személyiség is akkor pláne.

2023. jan. 4. 18:03
 9/31 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a külsejével semmi baj. Nekem tetszik.

De az itteni incelek sem a külsejük miatt incelek ám, csak erre fogják. Azért nem áll szóba velük egy nő sem, mert undorító, alpári módon viselkednek. És mert kizárólag topmodell cicababák érdeklik őket, átlagos lányokkal szóba sem állnak.

2023. jan. 4. 18:04
 10/31 A kérdező kommentje:
7es, nem gondolom, hogy +- 3-5 kg az egy ember állandó tulajdonságai között szerepelne. nekem bejön így is, de attól még miért állítsam, hogy tökéletes? Vagy szerinted csak a tökéletes és a megváltoztatandó létezik?
2023. jan. 4. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!