Ez a srác mitől lehet incel?
Korábban valaki egy kérdés alatt bleinkelte ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=DdHqzr4DyIs&ab_channel=Jubilee
Ez a srác egy nyíltan vllalt incel.
Namármost... itt az oldalon is az incelek azt hírdetik, hogy a küllemük miatt nem jutnak nőhöz.
De ez a srác tök jól néz ki. Mármint ok, ízlések és pofonok, de szerintem tök jól néz ki. Mégis incel. Miért?
Az itteni incelek sosem hajlandóak képet mutatni magukról, így nehéz az ő küllemüket megítélni, de amikor egy ilyen srác képviseli őket, akkor elég nehéz arra gondolni, hogy tényleg a küllem lenne a gond:S
11
+1
Sok balfék anyuci pici fia, akinek nem szálltak le a heréi és ezért a nők a hibásak.
Egy sima kocka srác kinézete van, semmi extra.
Ha ez a srác itt egyesek szerint jól néz ki akkor nekem nem tudom mire fel van önértékelési problémám..
Első ránézésre nekem egyből friendzone, a kisugárzása és kinézete miatt. (Én a magabiztos, erős személyiségre bukok, mert én csendes és visszahúzódó vagyok - az ellentét vonz).
Végignéztem a videót és egyébként művelt és szépen beszél, havernak ezek alapján is el tudnám képzelni. De én nem szeretem, ha valaki ennyire tradicionálisan gondolkodik (a nő ne építsen karriert, ne legyen elnök, hanem csak támogassa és gondoskodjon a férfiról...). Azt viszont tisztelem, hogy lefogyott, edz és próbál változtatni a külsején, biztos talál majd magának ahogy ő is mondta kevésbe nagy városban szintén hagyományosan gondolkozó párt.
De az biztos hogy egy jobb hajápolási rutin nem ártana, plusz az öltözködése elég kaotikus.
Őszintén annyira nem figyeltem amit mond, de ezek jogos észrevételek, az nem túl szimpatikus, ha asszonynak a konyhában a helye xD
De ezért is csak a külsejére fókuszáltam. Hogy a személyisége, felfogása milyen az egy dolog, de az incelek általában nem is azt állítják, hogy a személyiségükkel lenne gond, hanem azt, hogy a külsejükkel.
Ki mondja meg, hogy ő incel? :) Létezik erre diagnózis? Benne van a pszichológiában vagy csak a mostani kultura hulyesge? :)
Egy kocka sracrol lattam egy videot, aki igen csak konzervativ. Ennyi es nem tobb.
Hagyjuk mar ezt az incelt meg tokom tudja meg mik vannak dolgokat. Meg az embereket, akik sajat magukrol megallapitjak, hogy ilyenek meg olyanok... Dobaloznak szakszavakkal, onbevallasos alapon.. Itt is ezen az oldalon mennyi pszichopata van igaz, 99% nem is az, aki leírja magáról, de mindegy...
Egy átlag gamer srácot láttam igénytelen hajjal, pocsék ízléssel és valanennyi túlsúllyal, aki hibásan "incelnek" vallja magát.
Nem léteznek incelek és kicsit már unalmas nap, mint nap mindenhol ezt olvasni.
24F
Elsősorban azt figyeltem meg, hogy a srácok szerint tök jól néz ki míg a lányok szerint tök rosszul.
Ez is azt bizonyítja, hogy amikor küllemről van szó a nők valamelyest szigorúbbak, tehát egy férfinak többet kell letennie, hogy szépnek ítéljék a nők mint egy nőnek.
Egyébként elhiszem, hogy incel, egyrészt az ide irogató nők véleménye miatt is, másrészt mert én is látom, hogy egyike a tipikusan olyan kinézeteknek amilyenekre kinézetre szoktak az incelek panaszkodni, hogy emiatt nem kellenek a nőknek. A másik az alacsony és vékony, de olykor még a túl magas és vékony kombináció is ide tartozik.
Mi férfiak nyilván nehezen tudjuk megmondani férfitársainkról, hogy mennyire találhatják őket vonzónak a nők, de a nők szeme pont erre lett kifejlődve, hogy a “férfiasság hormon” (tesztoszteron) munkáját jól azonosítsák, avagy a másodlagos nemi jegyeket megfigyeljék a férfin, mint csont vastagság, koponya és arcfelépítés, kéz méret, láb méret, ujjal vastagsága, hang mélysége, haj és szőrzet dússága, agresszívabb, indulatosabb természet, tökösség, magabiztosság stb. Ezek mind a tesztoszteron munkái és ezek a legfontosabb szexuális vonzalom tekintetében.
19, te most annyit állítottál, hogy a nők jobban meg tudják mondani, hogy mi vonzó a nők számára, mint a férfiak. Azt már nem írtad, de hozzátenném, hogy a férfiak jobban meg tudják mondani melyik nő vonzóbb a férfiak számára, mint a nők.
Nem egy spanyol viasz..
Mindenesetre szerintem jó pasi lehetne, ha akarna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!