Incelek! Mi a hobbitok? Mivel töltitek a szabadidőtöket?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 13:36
2/40 A kérdező kommentje:
Incelek válaszát várnám, ezért vannak ők megszólítva.
2023. jan. 2. 13:47
3/40 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy többségük agresszív PC-s játékokkal játszanak levezetésnek meg Andrew Tate videókat néznek.
4/40 anonim válasza:
Azok egész nap a számítógép előtt ülnek és sajnálják magukat, meg fűtik a gyűlöletüket.
5/40 anonim válasza:
Recskáznak, a GYK-n lepontozzák a női hozzászólásokat, illetve a kettőt együtt.:)
Na jó, ez csak az ideologikus incelekre vonatkozik, azokra nem, akik valóban szeretnének kedvesek lenni egy lányhoz, csak nincs szerencséjük.
6/40 anonim válasza:
Nem lehet tudni róluk semmit. Az ilyen kérdéseknél mindig eltűnnek, vagy töröltetik is.
7/40 anonim válasza:
En tapasztalatbol beszelek, mert harmincvalahany eves koromig abban a helyzetben voltam, de anelkul, hogy tudtam volna valamit is az incel-fogalomrol, es nem is gondolkoztam ugy a nokrol, mint ok. Ha valakit utaltam, azok a macso ferfiak voltak, nem a nok, es amugy is az ertelmes, kedves, jo humoru nokhoz vonzodtam, nem a plazacicakhoz. Olyan hobbikkal foglaltam el magamat, amelyeket egyedul csinalhattam es amelyekhez volt tehetsegem, igy csokkentettek a kudarcerzesemet (olvasas, rajzolas, stb.), de persze sokat fantazialtam is, milyen jo lenne, ha volna baratnom. Kesobb aztan lett, es abbol is lettek bajok. De ez mar egy masik tortenet.
8/40 A kérdező kommentje:
7es, köszönöm a válaszodat!
Olyan hobbik nem voltak amiket barátokkal is lehet űzni?
2023. jan. 2. 14:17
9/40 anonim válasza:
Persze, nagyon is lehet. En nem voltam jo sportban, es akkor meg sokkal kevesebb szamitogepes jatek volt, mint azota, de masoknak nagyon jol bejohet. Ez inkabb baratok, mint hobbi kerdese.:) Ha valakinek nincs sikere a lanyoknal, a baratja viszont egyik csajt szedi fel a masik utan, akkor egy ido mulva kicsit kenyelmetlen lehet a viszonyuk. De az sem tul egeszseges, ha tobben egyutt kollektive acsarkodnak a nokre, mert akkor inkabb belerogzulnek ebbe a helyzetbe es nehezebben tudnak kikerulni belole.
10/40 anonim válasza:
Nincs igazán hobbim, sorozatokat és filmeket nézek, onanizálok, híreket olvasok, gyakorizok. Régebben könyveket is olvastam, de mostanság már nem köt le.
Egy 29 éves incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!