Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Incelek! Mi a hobbitok? Mivel...

Incelek! Mi a hobbitok? Mivel töltitek a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 13:36
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom semmi és senkivel
2023. jan. 2. 13:46
 2/40 A kérdező kommentje:
Incelek válaszát várnám, ezért vannak ők megszólítva.
2023. jan. 2. 13:47
 3/40 anonim ***** válasza:
33%
Én úgy tudom, hogy többségük agresszív PC-s játékokkal játszanak levezetésnek meg Andrew Tate videókat néznek.
2023. jan. 2. 13:48
 4/40 anonim ***** válasza:
40%
Azok egész nap a számítógép előtt ülnek és sajnálják magukat, meg fűtik a gyűlöletüket.
2023. jan. 2. 13:52
 5/40 anonim ***** válasza:
47%

Recskáznak, a GYK-n lepontozzák a női hozzászólásokat, illetve a kettőt együtt.:)

Na jó, ez csak az ideologikus incelekre vonatkozik, azokra nem, akik valóban szeretnének kedvesek lenni egy lányhoz, csak nincs szerencséjük.

2023. jan. 2. 13:54
 6/40 anonim ***** válasza:
6%
Nem lehet tudni róluk semmit. Az ilyen kérdéseknél mindig eltűnnek, vagy töröltetik is.
2023. jan. 2. 14:06
 7/40 anonim ***** válasza:
88%
En tapasztalatbol beszelek, mert harmincvalahany eves koromig abban a helyzetben voltam, de anelkul, hogy tudtam volna valamit is az incel-fogalomrol, es nem is gondolkoztam ugy a nokrol, mint ok. Ha valakit utaltam, azok a macso ferfiak voltak, nem a nok, es amugy is az ertelmes, kedves, jo humoru nokhoz vonzodtam, nem a plazacicakhoz. Olyan hobbikkal foglaltam el magamat, amelyeket egyedul csinalhattam es amelyekhez volt tehetsegem, igy csokkentettek a kudarcerzesemet (olvasas, rajzolas, stb.), de persze sokat fantazialtam is, milyen jo lenne, ha volna baratnom. Kesobb aztan lett, es abbol is lettek bajok. De ez mar egy masik tortenet.
2023. jan. 2. 14:10
 8/40 A kérdező kommentje:

7es, köszönöm a válaszodat!

Olyan hobbik nem voltak amiket barátokkal is lehet űzni?

2023. jan. 2. 14:17
 9/40 anonim ***** válasza:
91%
Persze, nagyon is lehet. En nem voltam jo sportban, es akkor meg sokkal kevesebb szamitogepes jatek volt, mint azota, de masoknak nagyon jol bejohet. Ez inkabb baratok, mint hobbi kerdese.:) Ha valakinek nincs sikere a lanyoknal, a baratja viszont egyik csajt szedi fel a masik utan, akkor egy ido mulva kicsit kenyelmetlen lehet a viszonyuk. De az sem tul egeszseges, ha tobben egyutt kollektive acsarkodnak a nokre, mert akkor inkabb belerogzulnek ebbe a helyzetbe es nehezebben tudnak kikerulni belole.
2023. jan. 2. 14:26
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazán hobbim, sorozatokat és filmeket nézek, onanizálok, híreket olvasok, gyakorizok. Régebben könyveket is olvastam, de mostanság már nem köt le.

Egy 29 éves incel.

2023. jan. 2. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!