Mennyit olvastatok eddig az idei nyáron? Mik voltak ezek a könyvek? Mennyi szabadidőtök volt olvasni? Terveztek még valamit elolvasni a megmaradt szünidőben (amennyiben diák vagy)?Iskola/szorgalmi időszakban szoktatok olvasni?Ugyanolyan rendszeresen?
Egyet fejeztem be. Ez Bjørn Andreas Bull-Hansentől A viking.
Párhuzamosan olvasok több könyvet, amiket még nem fejeztem be.
Mácsik Gábor: A skandináv mitológia
Bán Mór: A hajnalcsillag fénye
Mika Waltari: Turms, a halhatatlan
Elizabeth Kostova: A történész
Stephenie Meyer: Midnight sun/Éjféli nap
Tervben voltak, de szerintem már nem lesz rá időm augusztusban:
Ellen Alpsten: A cárnő
Rebecca Wragg Sykes: Kindred
Tom Higham: The world before us
Thomas Halliday: Otherlands
Colleen McCulloughtól a teljes Róma urai sorozat. Végre megszereztem minden részt, de esélytelen, hogy nyáron kivégezzem.
A szabadidőmmel nem lenne gond, de a Nap elszívja minden energiám. Amikor lenne módom olvasni, akkor pont nincs erőm már olvasni, a légkondit pedig nem szeretném egész nap bekapcsolva hagyni. Ilyen hőségben nekem nem működik.
Egyébként meg mindig kb. ugyanannyi időm lenne az olvasásra.
Sziaa! Én ezeket olvastam eddig:
- Halott lányok nyomozóiroda
- A nyár amikor megszépültem 1-3
- A démoni kultiváció nagymestere 1-5
- A könyvkötő
- Apollón próbai 4.
- Szívdobbanás 2.
- Strandkönyv
- Nem mézes hetek
- A spanyol szerelmi átverés
- Addie Larue láthatatlan élete
- Mindketten meghalnak a végén
- Közhelyek
- Lore Olympus
Mindennap próbálok olvasni, ahogy időm engedi. Suli időben nyílván a tanulás mellett kevesebb könyvet tudok elolvasni, kb 4-5-öt havonta. Nyárra még nagyon sok könyvet terveztem, remélem sikerül kivégezni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!