Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Incelek! Mi a hobbitok? Mivel...

Incelek! Mi a hobbitok? Mivel töltitek a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 13:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
31%

"Az incel azt jelenti, hogy onkentelen colibatusban el a genetikai adottsagai miatt."

Ez egyszerűen nem igaz! Szerintem ezt te direkt beszéled be magadnak, mert hát a genetika egy veleszületett dolog, és ezért te nem is tudsz a saját incelséged ellen semmit tenni. Ez azért jó neked, hogy sajnálhasd magad, mindent és és mindenkit hibáztathass magadon kívül. Jobb ha tudod az önsajnálat nem segít, tapasztalatból mondom. Szerintem mi incelek azért szeretjük sajnálni magunkat, mert valahol legbelül azt hisszük, abban reménykedünk, hogy egy lány majd megérzi a fájdalmainkat és megesik rajtunk a szíve, vagy e miatt majd megszeret minket. Csak sajnos a világ nem így működik. Az önsajnálat nem segít, nem tud segíteni, csak rontani a helyzetünkön.

Ja, és ha nem hiszed hogy a genetika nem igazán játszik közre akkor kérlek nézd meg ezt a videót: (A videó parazita ikertestvérekről szól, és még ők is tudtak feleséget szerezni maguknak)

https://www.youtube.com/watch?v=8eMJliQbp7E

" Pszichológus nem tudott segíteni rajta? "

Rajtam nem segítettek. A háziorvos írt egy beutalót a Berettyóújfalusi Gróf Tisza István kórházba mert az ugye egyben pszichiátria ként is működik, amivel Derecskéről el is mentem. Ott azt mondták Derecske nem az ő körzetük, menjek át a Debrecenibe, viszont Debrecenből meg visszaküldtek a Berettyóújfalusiba szintén arra hivatkozva, hogy Derecske nem az ő körzetük. Na ennyit erről gondoltam magamban.

De amúgy köszönöm a megértésed kérdező.

2023. jan. 4. 19:59
 32/40 A kérdező kommentje:
Pfuh... hát akkor lehet segíthetne a pszichológus, csak épp a közegészségügy hagyott az út szélén:S Ffffffffffff*sza:S
2023. jan. 4. 20:03
 33/40 anonim ***** válasza:
79%

31-es.

Nem értem miért olyan kur.va hihetetlen, hogy vannak olyan genetikailag ronda emberek, akik igenis kizárólag a külsejük miatt nem kellenek senkinek. Sok esetben nem csak a nők/lányok nem állnak velük szóba, hanem gyakorlatilag senki (ideértve a családot is). Sok ilyen embert lehet látni akár csak az utcán is.

2023. jan. 4. 20:20
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

33

De Andy Tate megmondta, hogy ezt át lehet hidalni a small d!ck powerral és dőlni fognak utánad a nők... ha elég ginát tettél az italukba.

2023. jan. 4. 20:36
 35/40 A kérdező kommentje:
33, de te nem ezt állítottad, hanem azt, hogy az incelek a külsejük miatt.. incelek. Én és a valamelyik válaszoló ez ellen szólalt fel, mert ez így nem igaz. Az lehet, hogy az incelek közt van olyan aki emiatt, de az incelek úgy általánosságban nem by definition rondák.
2023. jan. 4. 21:15
 36/40 anonim ***** válasza:
49%
De az incelek a kulsejuk miatt incelek. Igaz, hogy mar kulonbozo okok miatt az atlag pasas is incelnek szamit, akit amugy nem mondanank rondanak. Valahogy nehezen tudok elkepzelni egy magas, jokepu pasast incelkent.
2023. jan. 4. 22:52
 37/40 A kérdező kommentje:

36, ez a te véleményed, de attól még az az állítás, hogy az incelek a külsejük miatt incelek, az nem igaz. Vannak ilyenek is, igen, meg vannak olyanok is, akik más miatt.

Eleve elég szűk látókörú gondolat egyetlen okra visszavezetni soktízeezer vagy akár százezer különböző hátterű ember problémáját, de konkrétan egy másik incelnek ellentmondani aki azt állítja, hogy az ő problémájának nem ez az oka, az már kimondottan korlátoltság...

2023. jan. 4. 22:58
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az az az incel... gyokerek.
2023. jan. 5. 21:09
 39/40 anonim válasza:
100%
3d modellezek, havi 1-2 alkalommal koncert vagy színház, zenehallgatás normális hifi rendszeren, olvasás
2023. szept. 12. 04:37
 40/40 anonim ***** válasza:

Hipertrófiaorientált ellenállásos edzést végzek egy kifejezetten ebből a célból indított vállalkozás ingatlanjában.

Amúgy én magamat abszolút vocelnek látom, de amikor egy ellenkező nemű egyed tudomást szerez a nőkről alkotott véleményemről, mindig rám aggatja az incel jelzőt.

2024. jún. 4. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!