Mit szerettek az őszben? Mit szerettek ilyenkor csinálni szabadidőtökben?
Nekem ősszel mindig kedvem támad többet sütni-főzni, olvasni, természetben sétálni...tudom, ezek nem olyan extra dolgok, de már nagyon várom, hogy végre végleg elvonuljon ez a meleg idő és igazán megkezdődjön az ősz.
Ti miért várjátok?
Én is azt várom elsősorban, hogy ne legyen már 200 fok. Amit sajnálok, hogy egyre rétegesebben kell öltözni, egyedül azt szeretem a nyárban hogy pólóval elvagy.
Többet fogok kimozdulni, többet megyek társaságba, többet mozgok, többet leszek szabadban. Nyáron a rohasztó meleg miatt ezekből visszább veszek, mert nem bírom egyszerűen.
Ősszel a legjobb kirándulni. Még kellemes az idő, gyönyörű a természet. Azt sajnálom csak, hogy egyre hamarabb fog sötétedni.
Egyébként sajnos nem fog végleg elvonulni a hőség, csak egy időre. Ez a nyáe volt a leghűvösebb hátralévő életünkben. :(
Végre beáll a hőmérséklet kellemes 20-25 fokra. Akkor lehet a legjobban bográcsozni, grillezni, olvasni a hintaágyban vagy dolgozni a kertben.
Imádok kirándulni/túrázni és ősszel a legszebb a táj, akkor kezdődik a szarvasbőgés is.
Jobban esik a futás esténként, jobb a levegő, sokkal szívesebben mozdulok ki és megyek ide-oda mint nyàron. Szellőztetni is lehet végre normálisan.
Ahogy már írták, sajnos hamarabb kezd sötétedni és érdemes rétegesebben öltözni. De valamit valamiért :D. Gyönsörű a természet ilyenkor (is), a színes avart reggelente szépen megvilágítja a fény, rohadt jól néz ki :D, és nagyon jókat lehet kirándulni, biciklizni. Hűvösebb is lesz, bár ez engem annyira nem dob fel, nem utálom a meleget (csak azt, hogy a szemembe süt a nap állandóan, napszemüveget meg nem hordok, mert idegesít :D).
Sajna az is az ősz hátulütőjének tudható be, hogy elsejével elkezdődik a suli xD.
Bár imádom a nyarat, az elmúlt pár heti fülledt hőség után most kimondottan várom, hogy egy kicsit hűvösebb legyen. Az ősz elejét még szeretem, akkor kellemes az idő, hangulatos, jó kimenni sétálni, szép a természet is és van pár dolog, amit egyértelműen az őszhez kötök és ilyenkor a legjobb. Pl. a fahéjas-almás dolgok, a sütőtök, a gyertyák és a hangulatos fények, puha pléd és olvasni én is jobban szeretek valamiért ilyenkor.
Azt viszont már nem szeretem, mikor alig süt a nap, folyton borús és hideg az idő, de az szerencsére még odébb van.
Jobban esik ilyenkor sétálni. Nem olyan hideg mint télen, nem olyan meleg, mint nyáron. Hangulatosabb valahogy. Jobban esik kiülni is, inni valamit a barátokkal, családdal.
Ami nem tetszik, a kiszámíthatatlan időjárás. Napi 120 km-t vezetek, baromi rosszul jön, ha közben szakad az eső és mindenki úgy megy ennek ellenére is, mint az őrült.
Ősszel október vége felé, ahogy átesünk mindenszenteken, meg már jön szembe a karácsonyi dekor mindenhol, lehet arra készülni.
Gyorsan eltelnek szerintem ezek a hetek és már újra tavasz is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!