Van akiről a környezete nem tudja hogy incel de közben az?
Figyelt kérdés
Egyszer egy külföldi kolléga megkérdezte hány nővel voltam, én meg rávágtam hogy 5-el, és el is hitte mert őszintén gratulált, aztán még azt is hogy jelenleg is van valaki akivel szexkapcsolatban vagyok :DD. Egyik munkahelyi haverom vagy ismerősöm sem tudja hogy az vagyok, persze nem olyan mintha sorozatgyilkos lennék de ha az lennék sem gondolnák valószínűleg. 23f2023. szept. 12. 01:48
13/14 anonim válasza:
10-es szerintem már rég lebuktál, hiszen az incel rámozdul, kitartóan próbálkozik, de nem ér célba!
14/14 anonim válasza:
13! Dehogy buktam! Igaz, nem is reklámozom, hogy nem volt kapcsolatom. Egyszerűen a nők nagyon buták, ha erről van szó. Van a görcsös próbálkozás, ami árulkodó tud lenni, az alkalmi incselkedés, flörtölés ami működik, mert így az illúziót meghagyod, hogy ő irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!