Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt a tényt, hogy lemaradtam a szerelemről fiatalkoromban? 28/f incel
Pszichiáternél már voltam eszmecserén, de igazat adott és szerinte jogos a frusztrációm. Szórakozóhelyre is megpróbáltam elmenni 7-8 évvel ezelőtt, de mindig sírva futottam haza, vagy leittam magam ájulásig. Rengeteg pénzt költök virtuális valóság és PC-re (milliókban kell gondolkodni), nekem ez a menekülésem ebből a világból.
Már bepróbálkoztak nálam 40+ éves nők (volt vezető, pénztáros Marika stb), de hezitálok.
Bocsi, mentálisan instabil a humorérzékem és szeretem idegesíteni az embereket.
Engem ez a közösség befogadott, plusz részben az előző válaszom az oka.
Nem ismerem őt.
"mentálisan instabil a humorérzékem és szeretem idegesíteni az embereket"
Egy héten belül bannolni fognak innen. A mai ámokfutásodon is látszik, hogy mindenhol meg lettél kínálva a 0%-kal, nem fogadott itt be senki.
Több tízezren vannak így. Nem nagy cucc. Pszichiátered csak ráerősít az önsajnálatodra erősíti a frusztrációd.
Menj kurvázni, ha zavar.
Szerelmes akármikor lehetsz.
80évesen is érezhet szerelmet az ember.
Amúgy 28 évesen még viszonylag fiatal vagy, szóval tényleg nem nagy dolog.
Válts pszichiátert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!