Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudják megmondani a nem vonzódás okát, amikor én férfiként megtudom?
A nincs kémia azt jelenti, hogy érzelmileg és személyiségben sem passzoltok, szóval virágnyelven lekoptató szöveg azoknak, akik semmilyen szempontból sem jönnek be.
39, n.
"ezt nem lehet megmondani, egyszerűen nincs kémia"
De ez így teljesen jó és elég. Szerinted miért nem?
Én pontosan arra gondolok ilyenkor, amit jelent: nem hat úgy a hormonháztartásomra, a neurotranszmittereimre. Pl. itt írnak ezekről:
Erre hivatkozva: nem indul be a PEA-termelődés, ami az első másfél-két év felfokozott állapotáért felel. És oké, hogy nem lehet csak arra alapozni, de igenis kell az is. Úgy nem megy, ha még annyira sem mozgat meg a másik, mint egy pohár hideg víz elfogyasztása.
Azt pedig tényleg nem lehet megmondani, hogy mitől nincs meg, miért nem indul be. Ha meg lehetne mondani, akkor könnyebben tudnánk célzottan olyat keresni is, akivel működik. Nekem rendre ezen buknak el az (online) ismerkedéseim. Helyes, okos, normális, kedves stb. férfiakat ismerek meg, de semmi...
6
Azon a szinten, ahogy te írsz, ez elég primitív. A vonzalom sokkal több annál, mint egy kiragadott tulajdonság. Te ha nem vonzodsz hozza, és rafogod valamire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!