Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs ilyen funkció a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen funkció a társkereső appokban?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a legtöbb társkereső már bevezette azt a funkciót, hogy a magasságodat is be lehet állitani. Gondolom ezt inkább a nők miatt vezették be amivel nincsen semmi baj. De miért nem csinálnak egy olyan paraméter lehetőséget ahol a súlyodat is be tudod állitani? Nem feltétlenül kell pontosan, de azért jó lenne. Az elmúlt időben sajnos több Catfish nő be futottam bele akik nagyon ügyesen pózolnak a képeken, csak sajnos közel sem tükrözi a valóságot. És az X-edik felesleges beszélgetés/találkozás után jó lenne ezeket ki szűrni valahogy.

2023. nov. 16. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

"Kapom majd az ívet, de nem értem, hogy az egyik legeslegeslegalapvetőbb fizikai tulajdonságunknak mi köze a nőkhöz."

Üldözési mánia. Szegény fiúkat mindenki csak bántja. Minden ellenük szól, az egész világ ellenség.

2023. nov. 16. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

#6 183 centi 110 kiló vagyok. Igen az összes ilyen-olyan csodatáblázat szerint kórosan elhízott. Igaz azt egyik táblázat sem kérdezi, hogy 20-25 vagy 30 kilós egykezes súlyzót használsz-e, esetleg vastagabb a karod mint a standard 78-kilós ember combja :D

Ja igen a hasamon nem tudom összecsípni a zsírt ...

2023. nov. 16. 18:12
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Milyen szigorú igényeik vannak itt a fiúkáknak, akikről a randin derül ki, hogy pókhasuk van, kopaszak, foghíjasok, 150 cm magasak és 20 évvel régebbi kép van fent róluk.
2023. nov. 16. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg minek akartok cicababát, azzal meg az lesz a bajotok, hogy sokba kerül!
2023. nov. 16. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

#12 Hát ne hari Vander83, de ezekkel a paraméterekkel vagy így nézel ki, vagy súlyosan elhízott vagy:

[link]

De az eddigi hozzaszólásaidból az oldalon nem derült még ki hogy testépítő lennél, szóval...

2023. nov. 16. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én több társkereső appon láttam már ezt a funkciót.

Nőként én azért nem adok meg testsúlyt, mert - tisztelet a kivételnek - sok pasi nem tudja, hogy másféle magasságokhoz másként aránylik ugyanaz a testsúly, vagy egy izmosabb valaki ugyanazzal a súllyal vékonyabb is, illetve testalkattól függően is nagyon máshogy nézhet ki két ember ugyanazzal a súllyal. 60 kg alatt vagyok picivel, szakítottak már meg velem ismerkedést a súlyom miatt, pedig az én magasságommal és testalkatommal vékony/átlagos kinézetem van. Inkább azt a stratégiát választottam, amikor társkeresőztem, hogy feltettem egy friss egész alakos képet, aztán később, ha már kialakul egy bizalmi kapcsolat, megbeszélhetjük, hogy mennyi az annyi.

2023. nov. 16. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

"Hát ne hari Vander83, de ezekkel a paraméterekkel vagy így nézel ki, vagy súlyosan elhízott vagy"

Hinnye, multkor meg arrol ertekezett, hogy mit nyignak az incelek, meg hogy az inceleknek nem a kulsejuk miatt nincs nojuk, meg hogy a noknek csak minimalisan szamit a kulso.

Vegulis megtalaltuk Laylah ferfi verziojat a GYK-n. Az incelgyulolo brigad most is tud ujat mutatni :)

39F incel

2023. nov. 17. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:
64%

Mint peldaul itt a #11.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A GYK nem felejt, foleg, ha nevvel irsz :)

39F incel

2023. nov. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!