Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a társkereső az egyetlen kiút ebből?
Iskolában nem voltam a toppon, nem is értem, hogy miért nem kezdtem el már akkor foglalkozni a külsőmmel, még csak a gondolat se fordult meg a fejemben, pedig már akkor javában szépítkezett minden lány körülöttem. Most hogy vége lett a sulinak, fontosnak érzem, hogy foglalkozzak magammal. Olyan dolgokat kipróbáltam, amiket addig soha: smink, új ruhák, tiktokon és youtube-on neztem különböző hajötleteket, azokkal kísérletezem, megyek körmöshöz, és kozmetikushoz.
Viszont már nincs kinek öltözzek, szépítkezzek. Van két lány barátom és ennyi. Az utcán nem fog senki leszólítani, a munkahelyem meg nem olyan, ahol ismerkedni lehetne, hiába találkozok sok emberrel. Járok edzőterembe, de oda nem azért járnak a férfiak, hogy ismerkedjenek.
Társkeresőtől undorodom. Regisztráltam egyre, gáz a felhozatal, meg amilyen szövegeket írnak (milyen szimpatikus vagyok, aztán még képem sem volt kint sehol, de már ezt írták), jóval idősebb csávók írnak, alig van velem egykorú, vagy ha mégis akad, akkor undorítóan néz ki, és ez a képein is visszatükröződik. Bírtam három hétig és letöröltem.
Így jár aki felszínes!
Csak hogy értse mindenki aki nem divatos ecset fejű , 65 kg , 185 magas féfi az neki > nyomorék
#3 soha nem volt így, a látens incel (alapból egy incel ennél okosabb) férfiak gondoltak erre így. Persze a 185 cm 65kg jobb férfi a 170cm 55kg vagy 190cm 120kg-nál ha ennyire egyszerűsíteni szeretnéd.
Egy Tinderen vagy Yubo-n bőven találhatsz korodbeli, fogyatékosságoktól mentes, érdeklődő férfi, a többség ilyen, csak a hangos "dugást" akaró kisebbségről beszélnek mindig.
Edzőterembe is ismerkednek. Bármit csinálsz nyert ügyed van, csak egy kis türelemmel kell lenned.
Szerintem is hagyd inkább a társkeresőt. Szexpartnerkeresőként még csak csak működhet, de feltételezem te nem arra vágysz. Nagyon tönkre lett téve ez az egész vonal úgy hallottam, és rengeteg a frusztrált és zakkant, nameg persze az irreális önképű és elvárású ember rajta.
Amit én javasolnék neked inkább kérdező, hogy próbálkozz a saját hobbid irányából ismerkedni. Kapásból lesz lehetőséged a hasonlóakat bevonzani, meg lesz is már a kezdetektől rengeteg közös témátok.
A másik ami működhet, ha jártadban keltedben nyitott szemmel jársz. Aki nyitott, az sokkal könnyebben fog hétköznapi szituációkba is belemenni, apróbb csevelyekbe ismeretlenekkel. Abból meg bármi kialakulhat, legalábbis jobb eséllyel mintha valaki zárkózott.
És persze a bulizás is lehet opció, csak ott sokan megint inkább alkalmit keresnek, vagy illuminált állapotban nem a valódi önmaguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!