Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jelentkezik egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelentkezik egyetlen extrém nagy méretű nő sem a társkereső kérdésekre?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést olvastam,ahol kifejezetten kövér nővel ismerkednének férfiak.Többek között én is.Alig-alig érkezik válasz. Milyen okai lehetnek?

Pedig állítólag a kövér nőkkel a legkönnyebb ismerkedni.

Én nem ezt tapasztalom.

2021. szept. 14. 11:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%

Például azért, mert

1, ez itt nem az ismerkedés rovat

2, szerinted mennyire szeretne bárki egy olyan partnert, aki csak a fétisét akarná kiélni rajta?

2021. szept. 14. 11:06
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

Arról nem is szólva, hogy ez a mondat:

"Pedig állítólag a kövér nőkkel a legkönnyebb ismerkedni."

ékesen bizonyítja, hogy te mennyire lenézed, csökkent értékűként tekintesz rájuk. Miből gondolod, hogy egy pillanatig is hiányzik ilyen valaki az életükből?

2021. szept. 14. 11:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, engem taszít, ha leírom egy mellel kapcsolatos kérdésnél pl, hogy nekem 85D a mellem és erre rám ír valaki, hogy milyen értelmes nőnek tűnök, ismerkedne velem. Aha, persze. De ha olyan kérdésnél ír rám valaki, ahol kifejtettem valami értékes gondolatot és egyet értünk vagy nem értünk egyet és megismerkedünk, akkor remélem, tetszeni fog neki a D kosaras mellem és nem találja nagynak (vagy kicsinek, mert ilyen is volt :-) Ha valaki eleve csak egy külső jegy miatt ír rád az nem érdekel.
2021. szept. 14. 11:09
 4/26 anonim ***** válasza:
79%

"Több olyan kérdést olvastam,ahol kifejezetten kövér nővel ismerkednének férfiak."

Pedig itt csak egyetlen hájfétises az aki ilyen nőkkel akar ismerkedni, konkrétan te, és senki más. Nem elég belőled egy is?

Egyedül te vonzódsz itt betegesen a kövér nőkhöz, senki más

2021. szept. 14. 11:20
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nem ismerkedtem kövéren, mert tudtam, hogy csak fétiseseknek, vagy "minden mindegy" embereknek kellenék.
2021. szept. 14. 11:36
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ez azért elég nagy túlzás! Igaz, nem voltam extrán kövér, de volt rajtam rendesen felesleg, mikor a párommal megismerkedtem. Azóta életmódot váltottam és lefogytam, de hidd el, nagyon sokan szeretik, ha van mit fogni egy nőn. Nekik sem minden mindegy, egyszerűen vonzónak látnak olyan nőket, akiket a legtöbb ember elítél. Nem vagyunk egyformák, mindenki mást lát vonzónak és attól, hogy valaki a túlsúlyos emberekhez vonzódik, még nem lesz aberrált vagy igénytelen.
2021. szept. 14. 11:48
 7/26 anonim ***** válasza:
28%
De pont ez az, az lesz. Ez a kettős mérce szépsége. Nőként bármilyen testalkatot vonzónak láthatsz, azt ízlésnek hívják. Férfiként ha X kiló felettit tartasz vonzónak, akkor beteg, perverz vagy. Ezt nem én találtam ki, ez így van.
2021. szept. 14. 11:50
 8/26 A kérdező kommentje:

4-es:az elmúlt két hétben rajtam kívül 2 ilyen társkeresést is olvastam.

A 6.válasszal értek egyet.Akinek a kövér nők tetszenek miért aberrált,beteg stb.? Sok férfinak van kövér társa. Ők mind betegek?

Ez csak nálunk alakult ki így,mivel itt a sovány nők a slágerek.

Ízlések és pofonok......

2021. szept. 14. 11:53
 9/26 anonim ***** válasza:
67%

A #3 már beelőzött, de ez kb. ugyanaz, mintha extrém nagymellű/s.ggű lányt keresnék és ezt be is írnám fő szempontként. Így a csajok jogosan érzik azt, hogy csak ürítésre kellenének és maga a személyiség és úgy általában az ember mellékes az adott testi tulajdonságon kívül...

De így csak egy kattant fétises ürgének tűnsz, akit jobb elkerülni.

33F

2021. szept. 14. 11:55
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

Azért a kövér csajok érdekesek ám, őket ugy kell elfogadni ahogy vannak, de ők nem ismerkednek kövér csávókkal illetve akinek tényleg a kövér nő a zsánere azmeg csakis vmi fétises gyökér állat lehet. Akinek a vékony nő tetszik annak meg az a fétise vagy mi?

Nem beszélve arról h a kövér nők hisztiznek mindig a bodypositivity mellett meg h igenis ők gyönyörű bbw-k de ha ismerkedni akarsz bármelyikkel akk elhajt melegebb éghajlatra mert ő épp dagadt emiatt kapcsolatra szerinte alkalmatlan, majd ugyanaz a kövér nő sír h ő kövér és nem kell senkinek. Meg persze leadni a kilókat na azt már nem, inkább sirdogálnak egy torta meg egy doboz jégkrém társaságában. Ok. 😂

2021. szept. 14. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!