Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jelentkezik egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelentkezik egyetlen extrém nagy méretű nő sem a társkereső kérdésekre?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést olvastam,ahol kifejezetten kövér nővel ismerkednének férfiak.Többek között én is.Alig-alig érkezik válasz. Milyen okai lehetnek?

Pedig állítólag a kövér nőkkel a legkönnyebb ismerkedni.

Én nem ezt tapasztalom.

2021. szept. 14. 11:02
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Értem,amit írsz. De mit csináljak,ha csak a nagyon kövér nők tetszenek.Semmi vágyat nem ébresztenek bennem a sovány vagy normál alkatú nők.

Akkor hogy keressek partnert? Persze fontos,hogy ápolt,kedves legyen az illető.

2021. szept. 14. 12:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Előbb a 9.-re reagáltam.
2021. szept. 14. 12:14
 13/26 anonim ***** válasza:
#7,8 Nos, én ha beleszeretek valakibe, lehet kövér vagy sovány, nem az dönt függetlenül hogy van egyéni preferenciám is, de azt a szerelem mindig felülírja. Ha kövéren szeretem meg, akkor tetszik úgy, de örülök, ha lefogy, akkor is. Ha soványan vagy normál alkatúan, akkor nem fogok kardomba dőlni, ha felszed 10-20 kilót. Szerintem EZT hívják normális ízlésnek. Amikor vonz a kövér is meg a sovány is, ha az adott illető vonz. Ha te csak ilyet keresel és nem támogatnád abban ha le akar fogyni, vagy nem tetszene, ha lefogyna 60 kilót, akkor bizony ez fétis.
2021. szept. 14. 12:15
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Kerdezo, ez nem fetis, meg izles, hanem betegseg. Kezeltetni kene magad. Utana mar ismerkedhetsz mindenkivel is.
2021. szept. 14. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

nőktől vársz el kezdeményezést?:D lol

elárulom, hogy ma az ilyen nőnek is k..a magas az elvárása és a minimum, hogy nem fog neked írni

2021. szept. 14. 12:52
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Jelentkeznek ők, csak inkább Chadnél...
2021. szept. 14. 13:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#11-hez a #9 vagyok.

Figyelj, a példám továbbra is áll. Mit írnál arra, ha beírnám, hogy oké, de nekem meg csak azok a csajok jönnek be, akiknek nagyobb a mellük, mint a fejük. Mert kb. ez van a 180+ kgos nőkkel is: utcán egyet sem látsz, vsz. a GYK-n vagy társkeresőkön sincs egy sem. Az más dolog, hogy a neten minden is van, de a valóság az tök más.

Vagy reális szintre viszed az igényeket (akár pszichológussal), vagy örökre egyedül maradsz...

2021. szept. 14. 14:18
 18/26 A kérdező kommentje:

A valóságban is vannak 160 kg feletti nők.Volt is már ekkora kedvesem.

Sőt leveleztem 200 kg feletti lánnyal is.Rejtély,hogy miért nem jelentkezik senki. Pedig sportos férfi vagyok.Nem adom fel....

2021. szept. 14. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Mert bármit is állítanak magukról, ennek a kevés nőnek a nagy százaléka utálja magát, a testét. És egy nő, ha nem elégedett magával, nem akar ismerkedni, szexelni. Én most 70 kiló körül vagyok és teljesen ki vagyok készülve, nem randizok, már le is tettem teljesen a pártalálásról. Szerinted ha 160 kiló lennék, mint csinálnék?
2021. szept. 14. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:
46%
A beteg perverziodra nem jelentkezik senki? Ez tenyleg rejtely. Nosza irj ki meg par kerdest, ha nem hiszel az itteni kommenteloknek, hatha raakad valaki a gusztustalan ingyenreklamodra.
2021. szept. 14. 14:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!