Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelentkezik egyetlen extrém nagy méretű nő sem a társkereső kérdésekre?
Több olyan kérdést olvastam,ahol kifejezetten kövér nővel ismerkednének férfiak.Többek között én is.Alig-alig érkezik válasz. Milyen okai lehetnek?
Pedig állítólag a kövér nőkkel a legkönnyebb ismerkedni.
Én nem ezt tapasztalom.
Értem,amit írsz. De mit csináljak,ha csak a nagyon kövér nők tetszenek.Semmi vágyat nem ébresztenek bennem a sovány vagy normál alkatú nők.
Akkor hogy keressek partnert? Persze fontos,hogy ápolt,kedves legyen az illető.
nőktől vársz el kezdeményezést?:D lol
elárulom, hogy ma az ilyen nőnek is k..a magas az elvárása és a minimum, hogy nem fog neked írni
#11-hez a #9 vagyok.
Figyelj, a példám továbbra is áll. Mit írnál arra, ha beírnám, hogy oké, de nekem meg csak azok a csajok jönnek be, akiknek nagyobb a mellük, mint a fejük. Mert kb. ez van a 180+ kgos nőkkel is: utcán egyet sem látsz, vsz. a GYK-n vagy társkeresőkön sincs egy sem. Az más dolog, hogy a neten minden is van, de a valóság az tök más.
Vagy reális szintre viszed az igényeket (akár pszichológussal), vagy örökre egyedül maradsz...
A valóságban is vannak 160 kg feletti nők.Volt is már ekkora kedvesem.
Sőt leveleztem 200 kg feletti lánnyal is.Rejtély,hogy miért nem jelentkezik senki. Pedig sportos férfi vagyok.Nem adom fel....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!