Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ennyire brutál kevés társkereső nő van Magyarországon? Budapest és 50 km-es körzetében mindössze kb. 20 darab?

Figyelt kérdés

Pedig itt él a 18-35 éves magyarok kb. 40%-a. Tehát elég nagy részét fedi le a magyar lakosságnak. Mégis párom.hu-ra felregisztráltam férfiként, rákerestem azokra a nőkre akik 18-35 évesek, Bp. + 50 km-es sugarában élnek, fényképpel vannak, és legalább 1 hónapja elérhetőek voltak. Megdöbbentem a számokon, alig 20 nő. És azok között ugye a legtöbb ronda, túlsúlyos és/vagy gyereke van már. Akik függetlenek és átlagosak jó ha van 3-4 darab! Kifejezetten szép nő pedig egyáltalán nincs, egy darab sem.

Pedig ez komoly kapcsolat kereső, nem szexpartnerkereső. Tehát ide az regisztrál aki komoly kapcsolatot keres.

Miért van az, hogy országosan ilyen brutálisan alacsony az aktív társkereső nők száma és minősége? Az egész országban pár tucat.

Férfiből pedig mondanom sem kell, szinte végtelenül sok van. :/

2023. nov. 15. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy kimondottan komoly kapcsolatot keresők oldala. Minden társkeresőn vannak, akik csak szexet keresnek és olyanok is, akik Tinderen vagy Badoon találták meg életük párját, pedig eléggé hírhedt oldalakról beszélünk. Nem mellesleg én is az utóbbin találtam rá a páromra 8 évvel ezelőtt.
2023. nov. 15. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

En fent vagyok es csak szemetkednek velem az ott levők.

Minden nő tudja hogy a netes tarskerek az maga a pokol.

2023. nov. 15. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem neten vannak. Sokan vannak akik csak élőben ismerkednek.
2023. nov. 15. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is, tökéletesen egyet értek a #1el. Viszont nem mindenki keres online. Pl én sem tettem soha, pedig az említett korosztályba tartozok. Semmi bajom vele, több barátnőmnek is lettek komoly kapcsolatai, van, aki tinderen ismerte meg a férjét. De nekem nem megy a chat idegenekkel, nem tudok megnyílni. Személyesen egyszerűbb, szerencsére ez neked is opció. Illetve nem gondolom, hogy budapesten 20 nő lenne elérhető. Tesóm is badoozott, tinderezett ráadásul egy vidéki városban, és bőven voltak fent lányok.
2023. nov. 15. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos kinézetűnek tartom magam, egyszer voltam fent társkeresőn. Soha többet...
2023. nov. 15. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Hasonlóan vagyok vele mint 4-es. Nekem ez olyan személytelen. Kirakom magam a húspiacra képpel, mindennel és gyertek jelentkezők.

Nem tudok így fesztelenül beszélgetni. Na meg bárki lehet a másik oldalon.

2023. nov. 15. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Valószínűleg az az oldal sem túl népszerű, de hogy az arányok jobbak lennének élőben, az egy hazugság.

Egy ideje próbálok eljárkálni ismerkedni BARÁTILAG, rengeteg helyzetben voltam, sokféle emberrel beszéltem, sokféle eseményre elmentem. Ez magával hozza hogy férfiakkal is nyilván találkozok. Egészen elvagyunk, jól elbeszélgetünk amíg egy nő nem kerül képbe, onnantól vége van - az egész társaság nyálcsorgatva, 0 ésszel teljesen átkapcsol agyban és csak a nőre koncentrál, neki próbál megfelelni, nyal, tapogatózik van-e párja. Nem kell hogy legyen személyisége, humora, egyáltalán fejben jelen legyen, ő csak ott van és repülnek rá mint légy a sz-rra.

Eszméletlen szánalmas az egész. Tehát élőbe se várj semmivel se jobbat.

2023. nov. 15. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést már kiírtad egyszer és akkor is megbeszeltuk hogy a parom.hu nem számít Magyarországon top népszerű társkeresőnek. Ennek megfelelően ott nem fogsz sok felhasználót találni, de értelemszerűen egy nem népszerű appbol nem vonhatsz le következtetést hogy egy országban mennyi az ismerkedni vágyó nő.

A legnépszerűbb appok itthon a Tinder, a Badoo meg a Bumble bár a fővároson kívül ezeknek is lényegesen alacsonyabb a felhasználó száma.

2023. nov. 15. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom.hu régesrégen halott

Nem csoda hogy nincs ott nő, pláne aktív nő.

A tinderen zajlik szinte minden, ami online ismerkedés. A párom.hura évekkel ezelőtt regeltem, és már akkor is szánalom volt. Tele inaktív profilokkal, mint a többi. Aki aktív volt az is egy szánalom volt, ettől pedig én is annak éreztem ott magamat.

Felejtsd el az ilyen társkereső oldalakat, mert nem élnek már igazán!

2023. nov. 15. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
Egy jól kinéző nő már az iskolában megtalálja a párját így nincsen rászorulva internetes társkereső oldalakra. Ha meg nem akkor Discoban vagy élőben bárhol hamar talál magának párt. Az a nő amelyik szép és társkereső oldalon fent van akkor ő inkább figyelem hiányban szenvedhet és így akarja a kellő figyelmet megkapni hogy felregizik ezekre az oldalakra és egyből ott lesz hogy "Instán aktívabb vagyok" ez igaz csak nem azért hogy ott válaszoljon nektek hanem követő gyűjtés szempontjából csak.
2023. nov. 18. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!