Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a feministák szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a feministák szeretnek mindenen megsértődni? És hogy sokszor szándékosan keresik az alkalmat a vitatkozásra?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom azt a tanácsot adta nekem, hogy kerüljem el a feminista nőket. Sőt ismerkedéskor is ha kiderül hogy valaki feminista, akkor azt kezeljem súlyos red flagként. Ugyanis rengeteg felesleges vita, sértődés, önérzeteskedés lesz később, és hogy készüljek nekem férfiként sose lehet majd igazam, mindenért engem fog hibáztatni férfiként, azért is amit ő követett el nőként ellenem.

És akkor nem is olyan régen megismertem egy feminista nőt. Egyelőre nem tudom mit higgyek vagy gondoljak, nem szeretnék senkit kukázni azért hogy miben hisz. De tényleg ennyire problémás lenne velük a későbbiekben az ismerkedés, esetleg a kapcsolat?

2023. nov. 16. 13:30
 141/151 anonim ***** válasza:
16%

„Engem meg nem érdekel, hogy mit válaszolt neki, az az ő dolga.”

Ha nem érdekel, akkor miért pörögsz rajta? Minket vádolsz vele, hogy pattogunk, miközben te pontosan ugyanezt csinálod.

„Írtam világosan, hogy a 31 komment nem kapcsolódik a kérdéshez.”

Mi meg írtuk világosan, hogy nagyon is a kérdéshez kapcsolódik. Vagy te akarod megmondani mások mit gondoljanak 1-1 kommentről?

Max annak nem kapcsolódik a kérdéshez, akinek nehézségei vannak az értelmezéssel.

„Ha nem írta volna azt, akkor nem lett volna ez!”

Ha tudna szöveget értelmezni a kérdező és 1-2 válaszoló, nem csak kiragadni pár neki tetsző részt és abba beleállni, majd a rá adott választ totális mértékben ignorálni, akkor valóban nem lett volna ez.

„Attól, hogy valaki piszkál neked még nem kell rá reagálni, nyugodtan lapozhatsz ha nem tetszik a kérdés. Szimpla.”

Ez rád is pontosan ugyanúgy áll.

„Még most se érthető, hogy miért pattantok mint a bolha egy "provokatív" kérdésre.”

Pont azért, amiért te. :)

Nekem se nem fáj, se nem idegesít a trollkodása, épp csak ma estére nem volt más elfoglaltságom. Vagy talán magyarázattal tartoznánk itt bárkinek is?

„Nem az összes férfi se beteg, hazug, vagy nőgyűlölő. Ezzel ugye tisztában vagytok egy rakáson és azzal is, hogy Gyakorin túl is zajlik az élet?”

Milyen kár, hogy senki még csak hasonlót sem írt..

2023. nov. 17. 00:04
 142/151 A kérdező kommentje:

140

"Nem ferdítek, én veled ellentétben szóról-szóra a kommentekből idézek."

Nem-e? Igazán? Kapásból azzal jöttél nem is olyan régen, hogy csakis engem zavart az a komment, ez már magában hazugság. És hogy az én szövegértelmezésem volt a gond, ami a jelek szerint szintén. Voltunk itt jóval többen is, nem csak én. Főleg hogy én az elején beléd sem álltam, teljesen diplomatikus módon fogalmaztam meg a véleményemet.

"amire egyébként rögtön utána volt a kifejtés is konkrét példával, sőt utána még legalább 4-5x meg lett ismételve, hátha sikerül felfognod."

Ez sem igaz, következetesen ki volt kerülve a kérdésemre a válasz, majd nagy nehezen lett valami bullshit közölve arra is. Mikor már annyira számonkértem hogy mekkora arcvesztés hogy nincs rá válasz. Na kösz :D

"Szerintem a 31 és a hasonló mentalitású nők az igazi feministák."

Szerintem meg az öndicséret még neked sem áll jól, édes :)

Bár kicsit számomra most humoros hogy erre a pontra is végül eljutottunk. Mégpedig az irónikus fajtából, de tetszik.

"A gáz az, hogy 10 oldalnyi komment után sem sikerült felfognod, hogy sehol, senki nem írta, hogy mindig mindenben a nőnek kell igaza legyen. Látod, éppen te ferdítesz, majd ügyesen áttolod a másikra, aki rávilágít. :D"

Ezért nincs még mindig elengedve az egyértelmű tévedésed, és van teljes mértékben rámtolva hibaként. Oké, ez annyira nyilvánvaló hogy még a holdról is látszik, értem én, semmi baj, én megbocsájtok :)

"Nem, semmi provokatív nem volt benne. A saját, személyes véleményét írta le feminista nőként, kulturáltan és normálisan kifejtve."

Akkor mire fel van az én jó kérdésem ekézve, ez se volt provokatív amíg el nem kezdték módszeresen kikezdeni az idesereglett femináci trollok. Ilyen alapon én is mondhatnám ezt, nem? Na látod.

"Bár vicces, hogy az beszél provokációról, aki rendszeresen árasztja el a gyk-t a provokatív, nőket köpködő kérdéseivel.."

Rendszeresen :D Jó, látom mindig van lentebb :D Szerintem ha holnaptól nem jönnék, nektek hiányoznék a legjobban :D Elkezdenétek belelátni más kérdezőkbe, meg a többi szokásos hiánytünet :D

2023. nov. 17. 00:09
 143/151 anonim ***** válasza:
37%

"Rossz vicc. Figyeltél te eddig?"

Akkor meg nem tudod, mi a feminizmus. Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismersz, csak hallottál valahol.

2023. nov. 17. 00:20
 144/151 anonim ***** válasza:
79%

Te írtál nekem. Most ne válaszoljak?

Jó, többet ezek után nem fogok.

De az biztos, hogy nemcsak az incelek/trollok betegek hanem jócskán akad pár nő is ezen az oldalon.

Arra mutattam rá, hogy attól, hogy az incel/troll mentális eset attól még a nőknek nem kéne ugyanúgy viselkednie.

Direkt írnak ki kérdéseket és ahelyett hogy a kérdésre válaszolna jó pár nőnemű inkább veszekedik folyamatosan velük.

Egyáltalán nem kéne, a kérdésre kellene válaszolni és ha úgyis kötekedik letojni magasról.

Az élteti őket, hogy ugranak a nők. Hogy idegesek, hogy nem hidegvérrel kommentelnek.

Amúgy nem tartozik senki se magyarázattal senkinek, de mindenkinek lehet véleménye és ha millió válaszoló se ért vele egyet attól még joga van hozzá.

Egyáltalán nem írtam azt se, hogy de kötelező velem egyetérteni, te meg a többi szeretnének hogy álljon be az ellenkező gondolkodású egyén.

Ha nem teszi meg akkor incel, buta, beteg és hasonlók.

Na de nem baj, legyek. Nem zavar. Anonim oldalon ugyan miért érezné magát az ember vérig sértve főleg ha nő, ugye?

Egyáltalán nem azt produkálta le a csorda személyeskedés és negatív jelzők használatával.

Ja , mégse, inkább fordítva történt. :DDD

(Megint adtatok alapot a sok bolondnak veletek együtt.)

2023. nov. 17. 00:21
 145/151 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező hát nem látod, hogy érzékeny kis hercegnők? Ők nem tudnak válaszolni egy nyamvadt kérdésre, de rád fogják, hogy te vagy a hibás.

Rafinált kígyók csak annyi, hogy nagyon átlátszóak.

Most egymás mellett kiállnak, de más kérdés alatt összekapnak ne félj és egymást hordják le.

A Gyakori a mentsváruk, a Biblia számukra. Trollkodnak ők maguk is, de azt is rád kenik.

A többi meg tényleg önértékelési zavarokkal küzd, utálják a férfiakat, de azért mégis olvadoznak tőlük. Csak itt olyan kemény huszárok.

Tiszta gáz nőként, szégyennek a normális nők számára. :D

2023. nov. 17. 00:28
 146/151 anonim ***** válasza:
33%

„Kapásból azzal jöttél nem is olyan régen, hogy csakis engem zavart az a komment”

Idézd be hol írtam ilyet, hajrá. Nem fogod tudni, mivel részemről ilyen komment nem volt.

„És hogy az én szövegértelmezésem volt a gond”

Ez így is van, ez nem egyszer lett tőled idézett kommentekkel alátámasztva.

„Ez sem igaz, következetesen ki volt kerülve a kérdésemre a válasz, majd nagy nehezen lett valami bullshit közölve arra is”

A kérdésed következetesen olyan dolgokon alapult, amit sehol, senki nem írt le. Egyetlen árva szóval sem. Tehát gyakorlatilag választ vártál egy olyan kérdésre, aminek nem volt alapja, mivel olyasmivel vádoltad a 31-est, amiről ő nem beszélt. Esküszöm ez már parádés. :D

Pl:

"Vannak súrlódások abból, hogy neked senki nem mondhatja meg mit higgy, gondolj és érezz? A barátod ezt nem szokta zokon venni, hogy semmilyen hatással nem tud lenni rád, mert nem engeded neki?

Ilyet NEM írt a 31!

Annak ellenére, hogy olyan vádoltad, amit le sem írt, válaszolt:

„Természetesen ez nem arra vonatkozik, ha kritikát fogalmaz meg felém olyan ember, akit már a bizalmamba fogadtam és jól ismerjük egymást."

Egy szóval sem azt mondtam, hogy én nem kötök kompromisszumot kapcsolatban és nem idomulok másokhoz.”

Tehát köt kompromisszumokat és „idomul” a másikhoz.

Erre te megint:

„rólad pedig egyre inkább úgy érzem nagyon jó lehetsz a kibúvók találásába” ill. „Kérdezem én, ha ennyire nem számít az átlagos férfiak véleménye, ha ennyire nem tekinted őket partnernek, és ennyire nem törekszel velük a kompromisszumra, akkor vele hogy sikerült mégis összejönni?"

Az előző kommentedben nem azt kérdezted tőle, hogyan jött össze a párjával és hogyan alakult ki köztük kapcsolat, hanem hogy:

„A barátod ezt nem szokta zokon venni, hogy semmilyen hatással nem tud lenni rád, mert nem engeded neki?”

Neked tényleg nagyon súlyos problémáid vannak a figyelmes, értő olvasással.

Ráadásul a fentebbi megint egy tök értelmetlen és alaptalan kérdés, ugyanis eleve abból indultál ki (ismételten), hogy a 31-es egyáltalán nem hajlandó kompromisszum kötésére (ami idáig már legalább 2x tisztázva lett, hogy nem igaz) és neki egyáltalán nem számít a férfiak véleménye.

Pedig többedjére leírta konkrét példákkal szemléltetve, hogy milyen helyzetekben nem köt kompromisszumot:

„Írtam példákat, hogy miben nem vagyok hajlandó "kompromisszumra". Pl. ha valakiből nem kérek, nem akarok ismerkedni, dolgok amik a saját testem/életem érintik. Nem vagyok hajlandó "kompromisszumra", ha a másik akar ismerkedni, én pedig nem akarok vele. Nem vagyok hajlandó kompromisszumra, ha valaki etetni/itatni akar olyan dolgokkal, amiket nem kívánok, nem vagyok hajlandó kompromisszumra, ha valahol nem érzem jól magam és haza szeretnék menni (pláne ha nem kötelező program).”

Majd erre ennyit sikerült prezentálnod nagyjából:

„mikor nem megy az egyenes válasz adás mert lelepleződne belőle az ellentmondás, akkor jön a kiforgatás és az összekavarás mindent mindennel”

Holott egész végig te voltál az, aki nem létező ellentmondásra hivatkozott és 2 mondatot sem tudott összefüggésében értelmezni, majd mikor erre sokadjára hívták fel a figyelmed, el kezdtél hablatyolni és terelni, hogy mi kiforgatjuk a dolgokat. :D

2023. nov. 17. 00:39
 147/151 A kérdező kommentje:

146 fárasztó, olyan mintha azt kérnéd számon újra és újra hogy bizonyítsam hogy az ég kék és a fű zöld, aztán nem fogadnál el és szajkóznád újra amit. De legyen, belemegyek a hülye játékodba, aztán onnantól erre a kommentre fogok hivatkozni.

"„Kapásból azzal jöttél nem is olyan régen, hogy csakis engem zavart az a komment”

Idézd be hol írtam ilyet, hajrá. Nem fogod tudni, mivel részemről ilyen komment nem volt."

tessék idézem akkor, de volt még pár hasonló hazugság erről is, nem keresem vissza mindet.

"A kérdés kizárólag azért ment más irányba, mert a kedves kérdezőnek szövegértési problémái akadtak (bár azt is lazán kinézem belőle h direkt, provokálásból) a szóban forgó komment értelmezésével és olyan dolgokkal kezdte el vádolni a kommentezőt, amikről még csak szó sem volt."

Itt adod elő mintha én kötöttem volna bele egyedül, és csak ezen múlott volna, ez szemenszedett hazugság, ahogy a valódi feminista is rámutatott már nemrég, hiába pontozgatjátok le dühből és gyűlöletből, de igaza van.

"Egy szóval sem azt mondtam, hogy én nem kötök kompromisszumot kapcsolatban és nem idomulok másokhoz.”"

Holott a 31-es kommented hozzáállása alapján, tudod amivel kicsaptad a biztosítékot sok más embernél is, na abból pontosan ez a fajta mentalitás jött át. De a többiek is ezért estek ott neked. Jelzem neked estek, nem pedig nekem. Fura, nem? Egy kis kognitív disszonancia, talán el kéne gondolkodnod hogy mégsincs igazad? És még ki tudja mennyi mindenben tévedhetsz, amiben szenttül meg vagy győződve hogy nálad a bölcsek köve.

"„mikor nem megy az egyenes válasz adás mert lelepleződne belőle az ellentmondás, akkor jön a kiforgatás és az összekavarás mindent mindennel”"

Talán egyből egyenes választ kellett volna adni, ahelyett hogy elkezded kényelmetlenül feszengve agyonhallgatni, kimagyarázni, és szanaszét csavarni a valóságot. Meg másokat bántani, és rájuk kenni a hibád.

"majd mikor erre sokadjára hívták fel a figyelmed, el kezdtél hablatyolni és terelni, hogy mi kiforgatjuk a dolgokat. :D"

Hát ez cuki. 2 ember van itt az ellenkező oldalról, te aki érintve vagy, és egy másik aki valószínű szintén csak másképpen. Ellenben több férfi kommentelő is kiakadt a válaszodon, és egy valódi feminista nő is. Mégis úgy adod elő mintha te lennél többségben, és én tévednék mindenben. Az egész kérdés is gyakorlatilag miattad lesz reggel törölve, mert belevitted és a 31 óta ezt csinálod. Gondolom ez is volt a célod, hogy ne láthassák meg a többiek ezeket a dolgokat már később.

2023. nov. 17. 00:50
 148/151 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen nőknek pasi lelkük van!
2023. nov. 17. 01:48
 149/151 A kérdező kommentje:
Nem, ez valami egészen más is emellett. Volt nekem dolgom domináns nővel, ő is büszke volt de becsületes és nyílt, egyenes. Ez a fajta csakazértis igazam van valóságferdítés, és mindig a másik a hibás, ez valami félelmetesen torz. Persze nem először látom én sem a jelenséget.
2023. nov. 17. 02:16
 150/151 anonim ***** válasza:
71%

149. Az a baj velük, hogy ezt magukon nem veszik észre. Kívülről nézve borzalmasak, de még normális női szemmel is.

Ennyi erővel mindenkinek vannak dolgok amik nem tetszenek, de nem fognak csak azért is bele állni mutatva hogy ők mennyire az "igazság" oldalán állnak.

Ezek mind személyes problémák a saját életükből amit nem tudtak feldolgozni.

2023. nov. 17. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!