Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a feministák szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a feministák szeretnek mindenen megsértődni? És hogy sokszor szándékosan keresik az alkalmat a vitatkozásra?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom azt a tanácsot adta nekem, hogy kerüljem el a feminista nőket. Sőt ismerkedéskor is ha kiderül hogy valaki feminista, akkor azt kezeljem súlyos red flagként. Ugyanis rengeteg felesleges vita, sértődés, önérzeteskedés lesz később, és hogy készüljek nekem férfiként sose lehet majd igazam, mindenért engem fog hibáztatni férfiként, azért is amit ő követett el nőként ellenem.

És akkor nem is olyan régen megismertem egy feminista nőt. Egyelőre nem tudom mit higgyek vagy gondoljak, nem szeretnék senkit kukázni azért hogy miben hisz. De tényleg ennyire problémás lenne velük a későbbiekben az ismerkedés, esetleg a kapcsolat?

2023. nov. 16. 13:30
 111/151 anonim ***** válasza:
24%
Utálni? Én biztos nem utállak, annyira energiát nem érsz meg, hogy konkrét utálatot érezzek irántad. :D Én szánlak maximum.
2023. nov. 16. 21:33
 112/151 anonim ***** válasza:
26%

"a bizonyos 31-es kommentedben úgy nyilvánultál meg, mintha kivétel nélkül mindenki aki férfi, az pontosan ezt a fajta elbánást érdemelné. Hogy nem tekinted őket partnernek, nem számít a véleményük, nem igazodsz hozzájuk semmiben. "

Nem nyilvánultam meg úgy, ezt te beszéled bele. Konkrétan leírtam, hogy mik azok a dolgok, amiket én nem vagyok hajlandó elviselni, mire terjed ki a "feminizmusom".

Sehol nem írtam arra még csak utalást sem, hogy én semmilyen férfit nem tekintek partnernek, senkihez nem igazodom, mivel nincs is így.

De mindegyikhez sem fogok igazodni, és nem tartom partnernek mindegyik férfit, és én választom meg, hogy kit igen és kit nem, kinek a véleményére mennyire adok.

2023. nov. 16. 21:33
 113/151 anonim ***** válasza:
14%
# 108 Egyáltalán nem úgy nyilvánult meg, amit utána többször, több kommentben is világos leírt, példákkal elmagyarázta. Semmiféle ellentmondás nincs, ezt te látod bele, mert mindenáron szeretnél kötekedni, hisz ez a lételemed. Nem sikerült, lépj túl rajta.
2023. nov. 16. 21:35
 114/151 A kérdező kommentje:

112 Akkor hajrá, én már elengedtem nálad ezt a szavak szintjén dolgot rég.

111 Pedig ha itt vagy és bőszen minden kérdésem alatt kommentelsz dühöngve, akkor van egy rossz hírem. Lehet itt arcoskodni szánásról és a többiről, de te sokkal inkább rajongó vagy :) Hiszen ha lenne életed, aminek a hiányával engem megvádoltál, most valóban itt vitáznál egy random, általad is trollnak titulált emberrel? Na ugye.

2023. nov. 16. 21:37
 115/151 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, a kötekedés. Szóval mi is a kérdésem címe? És mi indult be egyre erőszakosabban, a kérdésem felétől? Hát ugye, ennyi. Kár hogy törölve lesz, mert szándékosan vitába züllesztitek.
2023. nov. 16. 21:38
 116/151 anonim ***** válasza:
39%

31#

De attól még a kérdező, vagy más gondolhatja hogy szerinte nem vagy komplett (32), vagy ellentmondásos az egész, ugye?

Egyébként az, vagy zavaros.

Na de azért tett fel neked kérdést amire többen vehemesen ugrottak.

Nem kellene ennyire senkinek túldramatizálni ezt a kérdést (se), mert abból vannak a félreértések és személyeskedések.

2023. nov. 16. 21:38
 117/151 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked 116 hogy te valódi feminista nőként az én oldalamon állsz, az igazságot védve. Sajnálom hogy ennyire lepontoznak téged, de itt sajnos ez szokott az ára lenni, ha valaki szembe mer menni az itteni többség véleményével és akaratával. Vigasztaljon a tudat hogy amint töröltté válik a kérdés, helyrebillen a statisztikád is
2023. nov. 16. 21:41
 118/151 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, én nem a pontokért járok fel ide. A véleményem írom le, nézetek cseréjére is hajlandó vagyok, de itt e kérdés alatt valahogy lehetetlen. :D

Egyszerűen akaratosak a nagy semmire.

Gyakori kérdések nem a világ közepe és mégis úgy reagálnak a kérdésekre mintha apokalipszis történne a nők ellen. :D

Hihetetlen, hogy a sok troll/incel mekkora hatással vannak rájuk. :D

2023. nov. 16. 21:45
 119/151 anonim ***** válasza:
33%
Az eredeti kiírásra válaszolva: hagyd békén szegény lányt (már ha igaz a sztori)! Jobbat érdemel nálad.
2023. nov. 16. 21:47
 120/151 A kérdező kommentje:

Engem is ez a fajta kiforgatott valóságtagadás és kettős mérce hozott le egykor az életről. Manapság mulattat, bár van amikor valóban elvetik a sulykot. És bár élőben is vannak speciális esetek, de szerencsére közel sem ennyire elterjedt még ez a jelenség. Vagy lehet csak rejtve vannak jobban :)

De ez a fajta róka a tyúkolban jelenség ez valami nagyon vicces tud lenni, ami néha itt kialakul.

2023. nov. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!