Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a feministák szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a feministák szeretnek mindenen megsértődni? És hogy sokszor szándékosan keresik az alkalmat a vitatkozásra?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom azt a tanácsot adta nekem, hogy kerüljem el a feminista nőket. Sőt ismerkedéskor is ha kiderül hogy valaki feminista, akkor azt kezeljem súlyos red flagként. Ugyanis rengeteg felesleges vita, sértődés, önérzeteskedés lesz később, és hogy készüljek nekem férfiként sose lehet majd igazam, mindenért engem fog hibáztatni férfiként, azért is amit ő követett el nőként ellenem.

És akkor nem is olyan régen megismertem egy feminista nőt. Egyelőre nem tudom mit higgyek vagy gondoljak, nem szeretnék senkit kukázni azért hogy miben hisz. De tényleg ennyire problémás lenne velük a későbbiekben az ismerkedés, esetleg a kapcsolat?

2023. nov. 16. 13:30
 101/151 A kérdező kommentje:
így van, tessék szépen a 100-as kommentre válaszolni! Ezen csúszott meg az egész, erre nem kaptunk tisztességes választ, ehelyett itt indult be a személyeskedés ellenem valami "fura" oknál fogva. Mellesleg a többi kérdést is a személyeskedés ölte meg végül, hogy nem tudtatok normális stílusban vitatkozni, mindig a személyeskedés lett a vége. Pedig lehetne ezt másképp is, sokkal kultúráltabb formában.
2023. nov. 16. 21:25
 102/151 anonim ***** válasza:
16%
A kérdező 31-esnek írt kommentjére teljesen kulturáltan és értelmesen válaszolt a 31-es a 41-esben. A következő 43-masra a 46-osban. Immáron többedjére leírva és kifejtve pontosan hol mire gondolt. Többször is kapott rá választ, hogyan viselkedik pl a 31 feministaként egy kapcsolatban! Arra is kapott több példát, hogy mi az a topik, amiben nincsen számára kompromisszum. De hát ezeket ugye tudni kéne értelmezni is.
2023. nov. 16. 21:25
 103/151 anonim ***** válasza:
25%

100

Itt a válaszom:

"Ha valakivel akarok ismerkedni, érdeklődöm felőle, jól érzem magam, és ez kölcsönös is, és partnernek tekintem (és nyilván a saját párom ilyen, hisz ezért a párom), az hogy jön egyáltalán ide? Egy kapcsolatban nyilván vannak súrlódások, ahol az egyik vagy épp mindkettő félnek engednie kell, megbeszélni a dolgokat, stb. Csak épp már többször leírtam, hogy nem ezekről a dolgokról beszéltem."

2023. nov. 16. 21:26
 104/151 A kérdező kommentje:
99 és miért fájnak neked annyira azok a kérdések? Szerintem kellően szórakoztató volt, amit a magas létszám is jelzett. Vagy tán csak nem irigykedsz? :)
2023. nov. 16. 21:26
 105/151 anonim ***** válasza:
30%

#100 és kérdező ti direkt adjátok a totál hülyét, vagy közben fogjátok egymás kezét?

Hányszor kell még válaszoljon rá szerencsétlen 31, mire végre átmegy??

2023. nov. 16. 21:27
 106/151 anonim ***** válasza:
4%
Nem fájnak, csak tudom, hogy a tieid. :D
2023. nov. 16. 21:28
 107/151 anonim ***** válasza:
36%
Nem a 99 vagyok, de tök jó, hogy burkoltan beismered, amit már eddig is tudtunk, miszerint te írtad ki pl az agresszív pasi kérdést. Irigy? :D Ki lenne irigy egy élettelen fröcsögőre, akinek egyéb dolga sincs, mint a beteges troll kérdéseit írogatni? :D
2023. nov. 16. 21:29
 108/151 A kérdező kommentje:
103 úgy jön ide, hogy abban a bizonyos 31-es kommentedben úgy nyilvánultál meg, mintha kivétel nélkül mindenki aki férfi, az pontosan ezt a fajta elbánást érdemelné. Hogy nem tekinted őket partnernek, nem számít a véleményük, nem igazodsz hozzájuk semmiben. És ezért ellentmondásos, mivel eleinte a párodat sem ismerted, és kicsit kétlem ha hozzá is így álltál hozzá, lett volna bármi jó is belőle. Ebben rejtőzik az ellentmondás, amit szerintem bárki látna ha nem szemellenzős.
2023. nov. 16. 21:30
 109/151 anonim ***** válasza:
59%

31#

Na pont ez az, hogy nem azokról a dolgokról beszéltél. Teljesen máshová vitted az egészet. Te miattad lett ennyi válasz. :D

Ezt írtam, hogy fölösleges minden gyilkos, erőszakos pasast belevonni, mert nem arra volt kíváncsi.

Kiforgattad a kérdést te is, akkor mit írjon rá vissza, hogy nem? :D

Nem tudom milyen troll miatt, de még hogyha ő is az most linkelgetheti ő vagy más idióta ezt a kérdést hogy milyennek a nők.

Semmi értelme nem volt annak, hogy másról írj.

Párkapcsolat a kérdés célja, nem más.

2023. nov. 16. 21:31
 110/151 A kérdező kommentje:
Hát az élettelen fröcsögésről és főleg akinek a gyakori az élete, úgy érzem sokan mások is tudnának nyilatkozni. Láttam, hallottam sokmindent abban a rövid időben, mióta itt vagyok. Maradjunk annyiban vannak itt nálam sokkal nagyobb "élettelen fröcsögők" is. De mivel jó pontokra szoktam rátapintani, gyanítom most engem utálni az valami teljesen más, magasabb szintű dolog. Hát egészségetekre :D Éljen az elfogultság ismét!
2023. nov. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!