Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egyedüli életről át lehet szokni a közös életre?

Figyelt kérdés
34 évesen egyedül élve már nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is együtt éljek bárkivel. Nem volt hosszabb kapcsolatom sohasem, szóval ez nekem kimaradt. Ahogy telik az idő úgy válik számomra ez az egész egyre távolabbivá és egyre jobban alkalmazkodok mindenben ahhoz, hogy magam vagyok.
2023. nov. 16. 08:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
sajna én már feladnám a helyedben a párkapcsolatosdit
2023. nov. 16. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok nő megalkuvo.

Pl exem olyan rigolyás lett egyedul élve hogy ki volt kötve pl a nappali kanapén nem hempereghetek mert az a parnákkal egyutt dísz csak, az se volt mindegy hogyan mosogatok hova teszek le egy poharat fürdés utan le kellett törölni a kád szélét is, az se volt mindegy hogyan lépek ki nehigy egy csepp víz is máshova essen le ahova nem kéne, es beleszolt abba is hogy en nem szellőztethetek(volt egy köhögős éjszakám nagyon szükségem lett volna friss levegőre de nem engedte kinyitni az ablakot inkább fulladjak meg🤣)

Az exe 7 évig bírta vele!!

Én 1 év után kerestem mást.

2023. nov. 16. 08:58
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Folyt Szóval nem lehetetlen. Van aki kibírja a poklot is egy ferfi mellett🤣
2023. nov. 16. 09:04
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha szereted a masikat, és nem olyan elborult elme, mint amiről pl az előző kommentelő is írt, akkor meg tudod szokni a közös életét.
2023. nov. 16. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát sokak örülnek szakítás után annak hogy végre azt csinál meg igy fingik ahogy akar.
2023. nov. 16. 11:09
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Én szarul éreztem magam egyedül úgyhogy nekem könnyű volt átszokni, és most már ez a természetes :)
2023. nov. 16. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok dologtól függ. Attól, hogy valakinek nem volt tartós kapcsolata még lehet rendezett ember akivel lehet együtt élni.

Nyilván a többség nem ilyen lesz, magam sem. Sajnos ha alakul párkapcsolat, akkor nagyon hamar kijön, hogy sok olyan hiba van ami nekem fel sem tűnik már, de egy normálisan szocializált embernek igen.

2023. nov. 16. 18:52
 8/14 A kérdező kommentje:
#1 : Ez melyik kérdésre válasz?
2023. nov. 17. 09:11
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanez, 32N.

Szerintem ilyenkor már nem lehet átszokni. De én igazán nem is vágyom rá. Csak a szex hiányzik, a jó és sok szex olyannal, akivel nagyon működik a kémia köztünk, erőteljes és kölcsönös vonzalom van. Minden más csak nyűg lenne, idegesítene. Megzavarná a nyugalmam, a kényelmem, a számomra megfelelően kialakított, stabil kis életem.

Persze ez így biztos nem egészséges, de 30 fölött már nem gondolnám, hogy "kezelhető". Abban a korban az, amikor még mindenkinek azt vágják a fejéhez, hogy álljon lazán a témához, ne görcsöljön rá, majd jön, majd alakul stb... Így utólag belegondolva ott kellett volna igenis nagyon keményen erőltetnem, akkor talán ment volna.

2023. nov. 17. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, de nem lehetetlen. Egyrészt mi mit ér meg alapon, a másik pedig, hogy mennyire akarod.
2023. dec. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!