Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet ez az egyik oka, a mai párkapcsolati kudarcoknak?
Ha meghallom valakitől ezt a gondolatmenetet, akkor ott be is fejeztem a társalgást.
Alfa... feleségidomítás... jézusom.
Nevelőpofon is... Felnőtt ember (gyerek se, mondjuk) nem emel kezet másra, pláne nem a párjára. Normálisan megbeszélik. Nem barlangban élünk.
Jót tesz nekem ez az oldal. Krónikusan alacsony a vérnyomásom, de szerintem ez most felnyomta az egekig :D
Kérdező, hülye vagy. Ennyi erővel neked is járna a nevelőpofon. Jaa, hogy te hímállat vagy, neked nem szabad?
4es, ha sürgősségi beavatkozásra van szükséged, nézz át a politika kategóriába:D
A kérdésben leírtak addig igazak, hogy nincs férfiminta, vagy nincs apja, vagy örökké dolgozik. Én Y generációsként ezt tapasztaltam és ezt láttam minden kortársamnál. Szó szerint mindegyiknél.
A többi meg nettó baromság. Asszonyt verni régen sem volt szexi, most kimondottan gáz. A fizuját sok férfi pont azért adta le, mert ők pénzügyi analfabéták voltak. De pénzügyi tudatosságot lehet anyától is tanulni, ez nem nemspecifikus tulajdonság.
Egyébként meg ha a kérdést nézed, az önmagában sem következetes, elvégre tök jó, hogy megtanulod, hogy egy párkapcsolaton belül hgoy kell viselkedni (legyen az jó vagy rossz), a társkeresésben ez vajmi keveset segít. Mintha gazdasági és országvezetési géniusz lennél, csak épp nem tudnád hogy leadni magad, ezért a kutya sem választja meg a pártodat.
Aki azt az idézett szöveget írta, az nem véletlenül kudarcos. Próbál másra mutogatni, hogy a szülők hibája, de egyébként ha valaki közelebb van a 30hoz mint a 20hoz, és még mindig a szüleire mutogat, ott is egyértelműen pszichés fennakadások vannak.
7
Nem tudom kicsit olyan mintha ez tetszene neki, még büszke is rá hogy milyen domináns csaja van, pedig aztán volt már hogy letörték a csaj szarvát. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!