Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő egy pocakos csávó, miközben a pocakos nőket egyesek a piedesztálra emelik?
Ugyanaz a kettő, mindkettő az igénytelenség megtestesítője fiatal korban. Nekem elképzelhetetlen lenni egy kövér nővel az élet. Mostanában viszont az a tendencia hogy már ezen nők egy rétegének is a top pasi kell, persze nyilván nem kapják meg, de a saját kaliberükkel le sem állnak.
Persze, a szülés után lévő nők és az idősebb nők nem tárgya a kérdésnek, csak a fiatalkorban lévő "plus size" alkatok, akik igénytelenség miatt kövérek.
"feminista hulladékok gyűjtőhelye lett ez a kérdés"
Nem tudom, hogy ez jó hír a számodra vagy rossz, de ha így minősítesz embereket akár amiatt, hogy nem egyezik a véleményük a tiéddel, akár azért, mert ezt a kérdést más szemszögből is megpróbálták megközelíteni, mint te, akkor nagy valószínűséggel nem a testsúlyod az oka, hogy nincs egy szerető társ melletted.
A kérdés lett feminista hulladékok gyűjtőhelye?
(Kikérem magamnak, én nem vagyok feminista!)
Normális ember csak a testalkata miatt nem ítél el senkit. A body positivity meg nem piedesztálra emelés, hanem elfogadásra ösztönzés (és nem, nem azt jelenti, hogy a kövérség a legjobb meg topmodell a kövér nő, csak hogy ne hányják le az utcán meg ne szekálják a súlya miatt). Bizonyos férfiak is csinálhatnának a társaiknak ilyen kampányt, mégsem teszik, pedig mindenhol azt hőbörgik, hogy ők mennyivel összetartóbbak.
Ill. az megint más kérdés, hogy az adott kövér ember milyen. Mert ha arra megy itt ki a kérdés, hogy AlkeszKisPocakot miért nem dicsőítjük, amiért kövér... nem amiatt ekézi itt a jónép. Hanem hogy emellett elvárja, hogy a csini fitneszes nők a farkára cuppanjanak, és óvodást megvetően hisztizik, amikor nem kap a jó bőr nőkből, ezek mellett egy hímsoviniszta patkány és nőzaklató is. Ezen meg, lássuk be, nem segít az, hogy még csak a külsején sem sikerül valami kiemelkedőt produkálni (max. a keresetén).
“ A body positivity meg nem piedesztálra emelés, hanem elfogadásra ösztönzés (és nem, nem azt jelenti, hogy a kövérség a legjobb meg topmodell a kövér nő, csak hogy ne hányják le az utcán meg ne szekálják a súlya miatt)”
Újra leírom: az embereket nem fogod megváltoztatni azzal, hogy bodypositivity hashtaget nyomsz a képeidre. Aki elfogad kövéren az el fog enélkül is, aki meg nem, azt soha az életben nem fogod meggyőzni hogy ez amúgy oké (főleg hogy nem az).
A kérdés pedig pont erről szólt, amit a második részben írtál.
A kövér nők ugyanúgy jó pasit akarnak és simogatja őket a jónép, hogy te szép vagy, meg menni fog, meg semmi sem lehetetlen, míg egy férfi igénytelen, fogyjon le, mit képzel magáról.
Nincs is konkrét személy, de már ezt a képzeletbeli személyt is úgy formáltad meg hogy alkoholista, nagyravágyó és hímsoviniszta patkány.
Konkrétan te testesíted meg azt amiről a kérdés szól.
56
Ellentmondasz önmagadnak. Először azt írod, hogy a body positivity mozgalomnak semmi hatása nincs. Aztán azt, hogy manapság a kövér nőket mégis ajnározzák.
Legalább döntsd el légyszives, hogy melyiket gondolod.
56: AlkeszKisPoacak nem képzeletbeli személy, itt szokott vekengeni az elmúlt 2 évben gyakorin. Ő egy konkrét példa. A teljesség igénye nélkül, amit magáról elárult: napi szinten több doboz sört és töményet megiszik, azt hiszi, ő az univerzum csúcsa azért, mert viszonylag jól keres, szerinte a kövér nő az inkább legyen öngyilkos, mert szégyen, de az ő kövérsége a jó keresetének a szimbóluma; nő nem lehet jó vezető, mert nem alkalmas rá, aki vezető nők közül, az felsz.pta magát. Egy 20ezrest odanyomott egy pizzafutár lánynak, azt hitte, ezzel megvette őt egy "franciaórára", és amikor a csaj nem dobta oda magát neki, akkor a foodpanda számláról leszedte a csaj címét, és odament kukkolni. Ez egy konkrét ember. Nem azt mondtam, hogy minden kövér férfi ilyen. Oda is írtam, hogy rohadtul nem mindegy, hogy viselkedik az illető.
Amúgy meg a body positivitynek a nem vadhajtásos ágaiban nem simogatja senki sem a kövér nőket, hogy "te megérdemled az izmos macsót is"... persze, vadhajtások vannak, de azok minden mozgalomban vannak. Ez a megjegyuésed ugyanaz a szint, amikor minden keresztényt összemosnak a pedo papokkal meg a boszorkányégetőkkel.
57
Nem írom le ötödjére ugyanazt, de hogy a szövegértelmezés nem az erősséged, az már egyszer biztos.
59
Jaj, valaki bedurcizott, hogy rámutattak a tévedésére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!