Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő egy pocakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő egy pocakos csávó, miközben a pocakos nőket egyesek a piedesztálra emelik?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a kettő, mindkettő az igénytelenség megtestesítője fiatal korban. Nekem elképzelhetetlen lenni egy kövér nővel az élet. Mostanában viszont az a tendencia hogy már ezen nők egy rétegének is a top pasi kell, persze nyilván nem kapják meg, de a saját kaliberükkel le sem állnak.

Persze, a szülés után lévő nők és az idősebb nők nem tárgya a kérdésnek, csak a fiatalkorban lévő "plus size" alkatok, akik igénytelenség miatt kövérek.

2023. nov. 13. 17:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%
Na a 30-as válaszra lett kitalálva a body positivity.
2023. nov. 13. 20:45
 32/61 anonim ***** válasza:
96%
Na csak kibújt a szög a zsákból. A kéredző csak a szokásos nőgyűlölő incel aki önmagát természetesen a tökéletesség mintaképeként állatja be, miközben gyűlöli a nőket mert nem jut neki pi na.
2023. nov. 13. 20:55
 33/61 anonim ***** válasza:
22%

"Örülhetsz annak, hogy van egy online közösség, amiben nem baszogatnak, de ez azonnal szertefoszlik, ahogy kiteszed a lábad az utcára. Megkaphatod 100 embertől, hogy jól vagy úgy, ahogy vagy, nem ér semmit, amikor nem találsz a méretedben téli kabátot."

De azt meg kell értened, hogy bármilyen hashtaget ráaggathatsz a posztodra és a képeidre, a világot és az embereket nem tudod megváltoztatni.

Pontosan ezért káros, mert az online világ az nem a való világ, te viszont a való világban élsz. Amikor pedig elkezdik a kövérek normalizálni azt ami nem az, azzal 1 rétegnek üzennek, azok pedig a kövérek. De azt meg kell értenie mindenkinek, hogy az embereket nem tudod megváltoztatni, magadon viszont tudsz faragni. De ha beletörődsz hála ezeknek a posztoknak hogy te így is jó vagy ahogy vagy, akkor szerinted nem fog b.szogatni senki ha kiteszed a lábad az utcára?

A Kajdi Csaba mondta azt amikor feltették neki azt a kérdést, hogy mi kellene ahhoz, hogy változzon a divat és ne a vékony nők legyenek az "alap" kiindulópont, akkor azt mondta hogy ki kell törölni az emberek agyát, sóval behinteni és azt mondani az embereknek hogy a kövér emberek a szépek. Azt mondta nyugodt lehet mindenki, abban a pillanatban csak kövér embereket fog alkalmazni a modellszakmában, de ez sosem fog megtörténni, mert az emberek közösségi média nélkül is tudatalatt tudják hogy mi számukra a szép. Ezért hoztam a körzős példát, hogy győzködhetlek arról hogy az a szép kör amit szabadkézzel rajzolok, de az embereknek akkor is a körzővel rajzolt kör lesz a szép.

Az utolsó bekezdésben pedig leírtad a lényeget: hát pontosan ezért káros a bodypositivity címszó alatt terjeszteni azt a f.szságot, hogy úgy vagy jó ahogy vagy. Mert nem igaz. Leírhatják neked 100-an online hogy márpedig te csodás vagy 100 kilósan is, de a való világban nem ezt a visszajelzést fogod kapni.

Hány alkoholista tette le szerinted az italt, mert online olyanokat olvasott hogy "igyál csak, egyszer úgyis meghalunk, te így is f.szagyerek vagy Karcsikám"?

Beléphetsz 100 "drinking is fun" csoportba, attól még az emberek ugyanúgy el fogják ítélni az alkoholizmust.

Az önbizalomról pedig: én nem írtam egy szóval sem hogy könnyű önbizalmat szerezni vagy hogy könnyű lefogyni. Én azt írtam, hogy azzal hogy a nők egy bizonyos része elkezdte normalizálni a kövérséget azok felé akik ebben mélyen benne vannak, azok nem segítenek, hanem csak még mélyebbre tolják ezeket az embereket, mert ez szimplán káros.

2023. nov. 13. 20:57
 34/61 anonim ***** válasza:
32%

Azt meg orvos mondta, hogy a látványosan kóros elhízás betegségnek számít.

Tehát betegségnek, mert szövődményei vannak/lesznek.

Nem véletlenül találták ki az ideális testsúly fogalmát, ahhoz képest eltorzul a test. A kövérség egy eltorzult állapot.

Az amúgy mitől olyan szép?

2023. nov. 13. 21:01
 35/61 anonim ***** válasza:
20%

32

Újra leírom: a body positivity-nek semmi köze a kövérekhez, NEM ezért alakult ezt a fajta közösség. A body positivity balesetben sérült, összeégett arcú, csonkolt végtagú stb., emberek elfogadására jött létre.

Egy ember sem fog jobban szeretni mert bodypositivity hashtaggel látod el a képedet, mint ahogyan a melegeket sem fogják jobban elfogadni mert mindenhol az folyik hogy márpedig a másságot el kell fogadni.

Aki elfogadja őket az elfogadja anélkül is, hogy minden filmben 1 szereplő minimum homoszexuális, aki pedig nem, annak 0-24 tolhatod hogy ez teljesen ok, ő neki sosem lesz normális dolog.

2023. nov. 13. 21:02
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezt mondom. Nem lesz senkinek önbizalma, mert kilép az utcára. Azt hiszed, ha nem lenne body positivity, akkor az emberek hirtelen lefogynának? Ahogy az alkoholistáknak, a kövéreknek is mindig lesz indokuk úgy maradni, ahogy. Túlértékeled a BP szerepét az emberek életében.
2023. nov. 13. 21:03
 37/61 anonim ***** válasza:
96%

"e meg egy ostoba baszatlan feminista vagy, aki ha nem azt látja amit akar, akkor rögtön incelezik"

Igen, baszatlan vagyok, tekintve, hogy én FÉRFI vagyok, veled ellentétben aki csak egy kispöcörőjű hisztis kisgyerek. Vergődhetsz, szidhatod a nőket, ettől még ugyanúgy egy anti-férfi maradsz a nők szemében.

Fogadd el, az élet ilyen. Van akinek nem jutnak dolgok. Van akinek nem jut egészség, másnak pénz, neked meg pi na. Így jártál ;)

2023. nov. 13. 21:05
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem emeled fel a kövér férfitársaidat?
2023. nov. 13. 21:15
 39/61 A kérdező kommentje:
Uncsi, már volt ez a kérdés
2023. nov. 13. 21:16
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
Hol látod hogy elítélik a kövér faszikat? Ki emeli piedesztára a kövér nőket?
2023. nov. 13. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!