Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő egy pocakos csávó, miközben a pocakos nőket egyesek a piedesztálra emelik?
Ugyanaz a kettő, mindkettő az igénytelenség megtestesítője fiatal korban. Nekem elképzelhetetlen lenni egy kövér nővel az élet. Mostanában viszont az a tendencia hogy már ezen nők egy rétegének is a top pasi kell, persze nyilván nem kapják meg, de a saját kaliberükkel le sem állnak.
Persze, a szülés után lévő nők és az idősebb nők nem tárgya a kérdésnek, csak a fiatalkorban lévő "plus size" alkatok, akik igénytelenség miatt kövérek.
Ha nem tetszik a kinezeted akkor tegyél ellene.
1. Kalória deficit.
2. Edzés.
3. Mentális elköteleződés a célhoz.
Ez már a sokadik ilyen telt feminista nős kérdésed.. vagy legalábbis minimum három hasonlót láttam ma. Meglepne ha más írta volna ki.
Szóval ha azért nem kellesz a nőknek mert nagy a hasad akkor tegyél ellene és ne ide irogadt a marhaságokat.
Egyébként meg bizonyos szinten elfogadható a telt alak de semmilyen szinten nem egészséges.
Fogyni pedig bárki képes.
3 - Igen, kicsit. Ez annyira megnöveli egyes egyedek egóját, hogy tényleg elhiszik hogy kövérnek lenni nem gáz, hanem majdnem hogy dicsőség. Ezzel párhuzamosan az értékrendjük is felmegy, ami pedig később nekik lesz csak hatalmas kudarc.
4 - Engem nem kell, 190cm magas vagyok és 94kg, rendszeresen edzek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!