Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "férfi béta birka" jelenség miatt szenved sok átlagos normális férfi a társkeresésben? Emiatt száll el az átlagos/csúnyácska nők egója is?
https://www.youtube.com/watch?v=mi7xJJCEQPM
Ezek szerint mégiscsak a férfiak egy bizonyos része tehet róla, hogy minden nő egója elszáll manapság, még az alsó polcos, idősödő nőké is?
Na mivan, leesett végre?
Itt megy a sírás-rívás, hgoy a nőknek bezzeg 100+ lájkjuk van TInderen még akkor is, ha képet sem raknak ki és ez milyen dolog már...
Nyilván a nőknek meg ez egy legit probléma, hiszen így 110 emberből kell kiválogatniuk azt az 5öt akkkel egyáltalán érdemes beszélgetni és nem cska automatán belájkolt MINDENT ami XX kromoszómával rendelkezik.
És ki generálta ezt a helyzetet? Naná, hogy azoka férfiak, akik gondolkodás nélkül minden nőt jobbra húznak, hátha hátha alapon.
A férfiak panaszkodnak, ogy a nőknek nagoyk az elvárásaik, miközben sokuknak annyi elvárása van eg ynő felé, hogy... ne legyen nagoyn túl goromba.
Így minden filterezés a nőkre hárul. Merthogy filterezni MUSZÁJ a társkeresésben, anélkül eyszerűen nem megy.
TESSÉK ELVÁRÁSOKAT TÁMASZTANI A NŐK FELÉ!
Legyetek már férfiak!
Amíg keresztbe fekszetek mindenkinek, addig úgy is fongak bánni veletek!
F30
"még az alsó polcos, idősödő nőké is"
Ne felejtsek magukat is alsó polcra helyezni az idősödő pasik is.
Egy értelmes no meg 60 évesen is megnézi kivel jön össze.
Nem igaz, hogy állandóan ugyanazon hisztiztek. Nem unalmas?
Hiába akarjátok lehuzni és degradalni a nőket, attól nektek nem lesz.
#3 Köszönik szépen, nekem vannak elvárásaim. Nemhiába vagyok szingli 28 éve. Ilyenkor szokott jönni, hogy mert incel lúzer stb vagy, adj lejebb az elvárásaidból.
Ilyenkor jövök rá, hogy férfiként úgy jártunk mint a nyuszika, ha van rajtam sapka azért, ha nincs akkor meg azért vernek meg.
3as vagyok
Többiek... megnéztétek a videót amit a kérdező kirakott?
7
Csak belekukkantottam. Valami régen levitézlett pua-s alak, kemény 93 feliratkozóval éas 160 megtekintéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!