Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell felfejlődni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell felfejlődni egy normális ember szintjére, hogyha a társkeresésben 10 évvel le vagyok maradva minimum?

Figyelt kérdés

Most lett csak párom. Sok csalódás és visszautasítás után sikerült párra lelnem. Viszont ez szorongást váltott ki belőlem, félek, hogy elveszítem. Az első szexen is úgy kellett túlesnem, pedig nem álltam készen rá (nagyon szégyenlős vagyom sokszor még most is, pedig nem vagyok kövér). A szexben is akadnak gondok, mert elég béna vagyok. A párom nem tett erre megjegyzést, de ő lassan 30 évesen nem arra vágyna, hogy bénázok meg tanítgatnia kell (lovagló póz nagyon nem megy, az orált se tudom rendesen csinálni).

És ha ez meg nem lenne elég, pici dolgokból csinálok nagyot, és folyton azon kattogok. Ezt neki nem mondom soha, mert rövid időn belül az őrületbe kergetném. Félek megmutatni a valódi énem, mert az sose kellett senkinek. Egy valamit biztosan tudok: ő nem szeret szerelemmel.

Pszichológus nem opció, mert együtt élünk, és szégyenlem előtte, meg mit mondanék, miért mennék? Elfoglaltság alatt is vannak ezek a gondolatok, szóval futás meg miegyebek nem megoldás rá.

2023. aug. 29. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
És neked ez az élet jó?
2023. aug. 29. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Hát pedig én a pszichológust ajánlanám mégis, ha mást nem is füllents, hogy hová mész. Az nagyon nem normális, hogy így gondolkodsz a dolgokról. Most ha neki nem tetszik az, amit nyújtasz az ágyba, akkor az azt is jelenti, hogy arra is kellesz neki és másra nem is. Szerintem teljesen jó szinten vagy már, ha már megvolt az első szex és van párod is. Olyan nincs hogy 10 éve le vagy maradva, mert nem mindenki görcsösen áll a dolgokhoz hozzá, szóval belehet azt hozni 1-2 év alatt is egyébként.
2023. aug. 29. 17:31
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Rejtegeted magad és vizsgázni akarsz szex-technikából? Csupa szorongás, félelem és stressz lehet az életed.

És ő nem szeret szerelemmel. Te őt igen?

Miért szenvedsz ennyit fölöslegesen?

2023. aug. 29. 17:34
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen, mert végre szeretve vagyok, és én is viszont szerethetek. Csak ez a szorongás ne lenne.

Nem tudok máshogy gondolkodni, én is tudom, hogy ez nekem se tesz jót. De egyszerűen nem tudok. Egy 28 éves férfiról beszélünk, nem egy 16 évesről. Nyilván nem elég neki, hogy állandóan misszionáriusban akarok feküdni. Ő egészségesen működik, 17 évesen lett barátnője, 18 évesen vesztette el. Én nem vagyok egészséges a 26 éves szűz múltammal. Ez az első párkapcsolatom.

2023. aug. 29. 17:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Mert mit tudok csinálni? Mi mást tudok tenni? Keressek mást? Mert mintha az az elmúlt 9 évben ment volna. Így sose lesz családom akkor.

Én szerelmes vagyok, életemben masodszorra, de először beteljesülten.

2023. aug. 29. 17:40
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
#4: Bocsi, de ha tényleg szeret, akkor nem erőlteti a dolgot, főleg ha tudja, hogy neked ez volt az első. Az meg, hogy "nem egészséges" az csak szimplán nem igaz. Meg szerintem amúgy ez csak a te fejedben van, lehet a semmi miatt szorongsz ennyire. Én azt mondom túl sokat vársz el önmagadtól.
2023. aug. 29. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
De hát nem szeret.
2023. aug. 29. 17:47
 8/16 anonim ***** válasza:
60%

Ja és te sem őt. A szeretet, szerelem, sebezhetőséggel, őszinteséggel jár. Te bújkálsz az elől, akiben a legjobban kéne bíznod.

Az egy dolog, hogy ez neked jó, de annyira önző nem lehetsz, hogy ezzel a világlátásoddal gyereket hozz a világra.

2023. aug. 29. 17:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor mondjak le mindenről? Akkor mi értelme éljek? A hobbi nem fog velem szexelni, a karrier nem fogja azt mondani, hogy szeretlek anya. Itt mindenki makulátlan, aki gyereket vállalt? Az, hogy nőként, lanykent elbuktam, nem jelenti, hogy anyaként is elbuknék.
2023. aug. 29. 17:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9:Ne mondj le mindenről, csak segítségre van szükséged, mert nem jó állsz hozzá a dolgokhoz, most nem ismerem a kontextust, de nem hiszem, hogy ennyire rá kellene utalva legyél a párodra, még akkor sem, ha szerelmes vagy belé. Az, hogy gyereked lesz vele-e vagy sem, az majd még a jövő zenéje.
2023. aug. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!