Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális nőkkel ismerkedni?
3-as!
Csak azt is tedd hozzá, hogy kB. 20 másikkal fogod őt versenyeztetni, akik szintén rádírnak most privátban.
Szóval a 2-esnek igaza van. Itt nem.
Ők már foglaltak, erről eszembe jutott egy szörnyű vicc: A nők olyanok, mint a parkoló... Az összes normális foglalt, amelyik nem, az vagy rokkant vagy fizetős.
Ne sértődjön meg senki.:)
Itt vagyok, itt olvasok, néha írok is, mégis normálisnak tartom magam… de szerintem bárkit is megkérdeznél ezen a fórumon, nem nagyon lenne olyan, aki azt állítaná magáról, hogy mentálisan instabil, párkapcsolatra totálisan alkalmatlan csődtömeg :D
…szoktam néha (ismerkedős) üzenetet is kapni, aminek azért lehet örülni- nálam legtöbbször egy kommentemre reagál valaki elismerően (kérdést sosem írtam ki, nem valószínű, hogy fogok).
Kialakul 1-2 levélváltás, aztán sajnos elhal a dolog és komolyan mondom, hogy nem miattam. Amikor pár összetett mondatra egy “én is, egyébként mi a kedvenc színed?”-et kapok vissza, abból azért nehéz építkezni.
(Hozzátartozik ehhez az, hogy nő vagyok, 40 feletti és bízom benne, hogy minden tekintetben legalább az átlagos szintet hozom az életben, sőt…)
Szóval azt gondolom, hogy lehetNE itt is ismerkedni, csak jól esne, ha valaki egy “szia, tetszett a kommented, egyetértek” vagy “jót írtál, de én azt gondolom erről inkább, hogy…” után legyen már egy férfi részéről annyi, hogy dob egy normális bemutatkozást is, amiben legalább elárulja a keresztnevét, lakhelyét, életkorát, pár simán megosztható apróságot magáról… de mikor ezt is ki kell könyörögni, akkor én sem vagyok túl motivált, hogy “odategyem” magam.
Vagy: egy idő múlva online felmerülhet az, hogy néz ki a másik és valahol olyan rossz megtapasztani, hogy az addig “aha, ja” szintből azonnal nyomulás lesz, ahogy feltöltök egy fotót (képmegosztóra nyilván linkkel)… ameddig kellett volna az emberhez is egy kis energia, addig ímmel-ámmal ment, mikor bebizonyosodik, hogy nem vagyok boszorka, akkor meg már a csillagos eget is be lehet hazudni ? :D
Nehéz ez nyilván, de ha röviden kellene összefoglalnom: a nehézség itt is az, mint az életben: a legtöbb ember azonnal akar kapcsolatot, de erőt beletenni, fokozatosságot tartani, építkezni, adni valamit magából, azt nem, csak egyből legyen működőképes és tökéletes minden… na ilyen a mesében sincs.
9-es
Igazabol egyetértek veled,de az a gond hogy az online oldalakon sokszor az van hogy írok normálisan de meg csak válaszra sem meltatnak. Igazabol nem szeretem az online tarskeresest,de munka es iskola mellett nem sok időm van szórakozó helyekre járni. Arról nem is beszélve milyen drágák. Plusz ott is kb lehetetlen bárkivel ismerkedni. Ha valakit felkértem táncolni vagy meghivtam egy italra,szinten rögtön jött az elutasítás vagy az hogy barátaival jött es most nem. Persze nem vagyok egy 10-es csávó,de nem mindenki az. És így eléggé vissza szorulnak az ismerkedesi lehetőségek. Plusz a szórakozó helyeken kezdés után kb 1-2 órával mindenki atom részeg. Más ötletem meg nem nagyon van. Igazabol most jöttem ki egy komoly kapcsolatból így 6 év után es közel a 30-hoz nincs már ennyi életkedvem es energiam minden hétvégén bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!