Itt lehet normális nőkkel ismerkedni, a társkeresők nagyon válogatósak és abban kitartóak, neten el van lehetenítve az ismerkedés, mert csak chat létezik, a környéken meg nem ismerek olyat aki szabad és be is jönne, az ismerettségi körömben úgyszint?
De sok probléma van még a netesekkel, de már a hátam mögött hagytam már.
Vajon Itt lehet olyannal ismerkedni, akivel közösen meg lehet osztani a kis életünket?
30 körüli korosztályban keresgélek és Budapest környékén.
"De sok probléma van még a netesekkel, de már a hátam mögött hagytam már."
És gyakorikerdesek.hu-t minek hívod, ha nem "netesnek"?
#8: Pont ez az, hogy a nők is...
Régi motoros vagyok, de még évekkel ezelőtt se volt itt olyan férfi felhasználó, akinek megragadtak volna a belső értékei.
A mostani incelhaddal meg úgy vagyok, hogy remélem, az utcán se futunk össze, nem hogy ismerkedni.
Pedig itt valóban nincs előítélet a külső vagy a pénz alapján, itt a belső értékeit csillogtatja mindenki.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de én innen senkit se szeretnék megismerni, teljesen feleslegesen időpocsékolás próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!