Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az hogy szinte egy tökéletes férfinél csak a vonzalom hiányzik?
Hát számos kontextus nem mindegy.
Pl.ül egy nő.
Odamegy hozzá a férfi mondjuk úgy, hogy na végre hogy látlak végre beszélünk milyenek lettek a vizsgák sikerült megbeszelni x el amit akartál?-oh jön a pincér. Mit kérsz? Akkor 2 gyümölcstál lesz köszönjük- te nézted a pincért?tetszik? Amúgy exed leállt már, vagy leállítsam? Jaj az a huncut mosolyod hiányoztam ugye?:) rohantam a parkolóból mert éreztem is hogy vársz:).te is nekem;) nagyon;)
Vagy
Ül egy nö.
Odamegy hozzá ugyanaz a férfi. Szia khm khm akkor most ide leülhetek szerinted? Ez az étlap? És eszünk is? Éhes vagy? Itt szólni kell a pincérnek vagy idejön? Bankkártyát elfogadnak. U mit kérjünk. Mit is mondtál, te eszel is? Azta az árak..-oh jön a pincér. Mondj vmit. Én csak vizet kérek. Mi az a bubi? Ja köszi menteset.- na szóval végre ideértem régóta vártál? Késett a busz mert megváltozott a menetrend. Jól összekutyulták. Van nálad amúgy ernyö ha esne?
Ja nem adtam puszit. Bocsi. Most komolyan ezen hisztizel? Menjünk már.
Mondok pár lehetséges okot:
- 0.0 kisugárzása van, azt meg nem a főzés tudománya teremti meg;
- balfék a csajozáshoz;
- nagyon is csajozik csak éppen nem köti a környezete orrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!