Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért verik át sokszor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért verik át sokszor az emberek a társkeresőkön a másikat, ha egyszer úgyis kiderül hogy hogyan néznek ki?

Figyelt kérdés
Volt már velem párszor olyan hogy tök szép arca volt viszonylag de csak felülről volt fotózva az arca. Aztán kiderült szépen lassan, hogy több mint 100 kiló nincs bajom a ducika de a kövérekkel már igen, hiszen én sem vagyok kövér én is vigyázok magamra, ez egyszerű igényesség....
2023. nov. 12. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a jobb arcát akarja mutatni :) senki nem azzal fog kezdeni, hogy büdös a lábam és foltos a bőröm ….
2023. nov. 12. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

"egyszerűen úgy gondolja, hogy a normál képekkel labdába sem rúghatna"

Lássuk be, ez igaz is. Én az a típus vagyok, aki nem "csal" a képeivel. Általában egy fotót rakok fel az arcomról és egy teljes alakosat. Még úgy sem rúghatok labdába a többi nő mellett, hogy vékony vagyok! Mert ők úgy festenek, mint a modellek. Aztán vagy ténylegesen úgy is néznek ki, vagy csak nagyon ügyesen manipulálnak, de ők "viszik" a normális férfiakat, nálam natúr kis átlagmancikaként meg csak egy-két 50 körüli lepukkant tokaberci próbálkozna.

2023. nov. 12. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez olyan, mint amikor beülsz egy filmre, ami nem tetszik, de ki van fizetve a jegy, meg kint esik, így végig ülöd. Vagy mint a kaja, nem biztos, hogy ízlik, de ki van fizetve és még soká lesz vacsora.
2023. nov. 12. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem hazudok, de megértem aki megteszi. Mert így konkrétan nem kellek senkinek. :D
2023. nov. 12. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
13 Ezek találó hasonlatok, és igaz is. Nekemis volt olyan randin amire vonakodva mentem el a képekhez képest rosszabb volt, de olyan összhang volt közöttünk , hogy 5 éves kapcsolat lett belőle.
2023. nov. 12. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsit OFF de azt látom, hogy pont hogy kezdenek kifutni a retusált, agyonfilterezett képek. Régen szinte nem lehetett az ismerkedős oldalakon normális fotókat látni, csak mindenféle filterest. Plusz akkoriban segítettek a kis felbontású fotók, gyenge kamerák.

Régen én is igyekeztem szépíteni, nem nagy hazugságokkal, de mondjuk a 100-ból 1-2 jól sikerült fotómat raktam ki. Aztán maximum jött a meglepetés élőben, hogy rondább vagyok.

Ma már felteszek teljesen átlagos képeket és hát az elmúlt 5-8 évben konkrétan nem is sikerült találkoznom senkivel... :D

2023. nov. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!