Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verik át sokszor az emberek a társkeresőkön a másikat, ha egyszer úgyis kiderül hogy hogyan néznek ki?
"egyszerűen úgy gondolja, hogy a normál képekkel labdába sem rúghatna"
Lássuk be, ez igaz is. Én az a típus vagyok, aki nem "csal" a képeivel. Általában egy fotót rakok fel az arcomról és egy teljes alakosat. Még úgy sem rúghatok labdába a többi nő mellett, hogy vékony vagyok! Mert ők úgy festenek, mint a modellek. Aztán vagy ténylegesen úgy is néznek ki, vagy csak nagyon ügyesen manipulálnak, de ők "viszik" a normális férfiakat, nálam natúr kis átlagmancikaként meg csak egy-két 50 körüli lepukkant tokaberci próbálkozna.
Kicsit OFF de azt látom, hogy pont hogy kezdenek kifutni a retusált, agyonfilterezett képek. Régen szinte nem lehetett az ismerkedős oldalakon normális fotókat látni, csak mindenféle filterest. Plusz akkoriban segítettek a kis felbontású fotók, gyenge kamerák.
Régen én is igyekeztem szépíteni, nem nagy hazugságokkal, de mondjuk a 100-ból 1-2 jól sikerült fotómat raktam ki. Aztán maximum jött a meglepetés élőben, hogy rondább vagyok.
Ma már felteszek teljesen átlagos képeket és hát az elmúlt 5-8 évben konkrétan nem is sikerült találkoznom senkivel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!