Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verik át sokszor az emberek a társkeresőkön a másikat, ha egyszer úgyis kiderül hogy hogyan néznek ki?
2.
És "aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál" énekli a régi népdal. A hazugsághoz egy hülye is kell, aki azt elhiszi...
Jobb halogatni a valóságot? Lehet úgysem jut el a találkozásig, addig pedig jót beszélgetnek? Vagy ahogy #1 mondta, hátha mégis bejön.
Nem csinálok ilyet, de több értelmet én sem találok ebben. Szerintem azt mutatja, hogy alapból nem gondolják az ilyenek komolyan a dolgot, mert találkozásnál úgyis kiderül minden
4.
Aki ronda, az tudja, hogyha a valóságot mondja, akkor 100%, hogy úgysem jut el semeddig, így meg van 0,0001% esélye :D Ami persze szintén majdnem semmi, de hátha. A teljesen 0-nál több.
Szerintem ez ennél többrétűbb probléma. Manapság nagyon sok ember megcsinálta a digitális avatarját és mivel azt könnyebb a kedve szerint formálni, alakítgatni, így azzal kezdi önmagát azonosítani. Közben elhiszi, hogy azok az "apró" trükkök, amikkel feljavította őket, mások számára észrevétlenek maradnak és csak annyit tett, hogy a legjobbat hozta ki az adott képből és csak a fotózásból eredő pillanatnyi hibákat tüntette el. Könnyű ebbe a csapdába esni, ahogy abba is, hogy X évvel ezelőtti képet tesz fel valaki, mert "azóta semmit nem változtam". Ha nem, akkor miért nem teszel fel egy mai képet?
Sajnos a médiából mindenhonnan a retusált képek köszönnek vissza. Könnyű úgy dögös "nem fog rajta az idő" nőnek lenni 55 évesen, hogy 1: soha nem volt más dolga az életben, minthogy jól nézzen ki, 2: egy komplett stáb dolgozik napokig azon, hogy az a fotósorozat olyan legyen, amilyen. Ezek után Mancika 35 évesen csinál pár fotót magáról, meglátja, "Úristen, én ezeket ki nem rakom, hogy nézek már ki?" és már megy is a vékonyítás, ránctalanítás, szem kiemelés, stb. Mire elégedett lesz velük, addigra már szinte nem is ő van a képeken, de ezt biztos nem veszi észre senki. Szóval szerintem legtöbbször nem rosszindulat vagy szándékos megtévesztés áll mögötte (nem tagadom, ilyen is van), hanem egyszerűen úgy gondolja, hogy a normál képekkel labdába sem rúghatna.
1 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány olyan pasival randiztam már, akik hazudtak a magasságukról. Ez baromi kellemetlen, mert 170 vagyok és általában én kérdezek rá először, hogy milyen magas, ezért utána nehéz azt mondaniuk, hogy bocsi én kamuztam, igazából 165. De tudják, hogy ha elmegyek randira és megjelennek fél fejjel alacsonyabban, az még gázabb lesz. Szerintem ők abban reménykednek, hogy majd a személyiségükkel megnyernek, de nálam hazugsággal indítani instant kuka.
Már arra a szintre jutottam, hogy ha valaki 180-at mond, akkor sem merek magassarkút felvenni, mert ezek a 180 centisek is végül megjelennek velem egymagasan...
Persze nem mondom, hogy a nők nem csinálják ezt a súlyukkal, de azt egy videochattel ki lehet szűrni,míg a magasságot nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!