Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érték el a nők a társkereső oldalakon hogy sokszor a kövér kinézetű nők is válogatnak a férfiakból, mikor élőben a kutya se állna velük szóba?
Hogy alakult ki ez a jelenség a társkeresésben?
Élőben meg csodálkoznak az ilyen nők, max egy éjszaka után még a telefont is kikapcsolja a lovag, akiért addig oda meg vissza volt.
- Rengeteg férfi kiéhezett és bármi jó nekik. Annyira nem jutnak nőhöz, hogy fullba nyomják a simpet. (Tudom, erre most jó pár megvadult nő nyom egy pirosat... Akik amúgy máskor meg azért panaszkodnak, hogy mennyien írogatnak itt rájuk. Hát, ennyire várható el az emberektől a következetesség.)
- Jó pár éve megy a body positive és eleve elég sok pasinak bejöttek a teltebb nők is. Ezzel csak utat nyitottak a dolognak.
Szóval, ez összességében leginkább a férfiaknak "köszönhető".
Huhuu de fáj itt neked valami. :D
Mi történt? Ráírtál egy nőre akihez túl jónak tartottad magad csak azért, hogy végre csurranjon valami - akármi - neked is, de annak ellenére hogy meg voltál győződve, hogy a kövér csaj majd istennek fog tartani amiért lealacsonyodtál hozzá, vissza sem írt...?
#5: Mondjuk, ez a szöveg pont ugyanolyan, mint amit a kérdező tol. Ne érezd magad jobban, nevetséges ez a "höhö, fájt valami" szöveg. Neked fájt valami, hogy beleálltál a kérdezőbe? Mi történt, lekoptatott a kérdező? Na, kb. ennyi értelme van.
Valóban nevetséges, amit pár kövér nő lenyom, ha tetszik, ha nem. Nem, nem bántott senki, valamiért értem odavoltak általában, viszont amit láttam néha, az nevetséges volt. Volt, hogy az illetőhöz alkatban passzoló próbálkozókat olyan undorítóan koptattak le, hogy nekem égett a pofám. És igen, velem is volt olyan, hogy egy teltebb csajt behúztam tinderen, nem húzott be és élőben jött volna oda hozzám a buliban. Nem fájt, csak kényelmetlen volt a szitu, hogy ő mégis mit akarna. Hasonló történt úgy is, hogy tinderen ghostingolt, élőben meg nyomult. Az sem fájt, rejtély, hogy mi fájt volna ezen, de ettől még ez egyesekre jellemző viselkedés és gáz.
Teltebb nőként azt tapasztalom a társkereső oldalon, amin fent vagyok, hogy azért nem nagyon lehet válogatni a korosztályomban (40-es) az egyedülálló férfiak közül.
Viszont egy dolog biztos, hogy a legtöbben, köztünk én sem, fogok csak azért valakivel összejönni, mert örüljek annak, hogy egyáltalán szóba állt velem. Akkor inkább egyedül még jó darabig (4 éve már úgy vagyok, így nem oszt nem szoroz a több idő), mint egy olyan férfival, aki csak beérné velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!